Probiotika jsou dobrá,pejskům chutnají a nemají střevní potíže

Probiotika jsou dobrá,pejskům chutnají a nemají střevní potíže
Jde o prášek, který jsem nasypala na maso.
Naše fenka měla problém se zažíváním a stále si olizovala tlapky, použila jsem probio a vše je pryč.
Snadné dávkování
Pejskovi chutná
Velká výhoda, že je v sypké podobě
Hlavně funguje, zdravotní stav se při podávání Canvitu zlepšil
Záchrana pro mého psa, kdykoli to není ve střevech úplně vše v pořádku
Psům, zvláště mladší feně velmi chutná. Vždy vylíže z misky i zbytky prášku, které opadaly z granulí. Oba psi maji velmi pěknou srst a zažívání v pohodě. Nevím, zda je to pouze tímto přípravkem, ale řekla bych, že jim svědčí.
No, ono tablety by se asi snadněji podávaly, starší fena naopak zbytky prášku v misce nechává.
Objednám zase.
Snadné dávkování. Upravil trávení i u staré fenky.
produkt kupuji pravidelně
podávám psovi, vždy při průjmu, aby se mu srovnal žaludek a funguje velmi rychle a psovi se uleví a exkrement má pak správnou konzistenci
účinný produkt
dobrá cena
Pes se dostal velmi rychle do pohody chutná žádné problémy spokojenost
produkt užíva psík ,nakoľko bral antibiotika po operácii. Som spokojná má dobré trávenie a hlavne nemá hnačky. Doporučujem.
Výborná probiotika pro psy. V pohodě je konzumují, když s nimi posypu granule
bereme cca 3 týdny, zdá se že méně oblizuje packy, uvidíme až naroste tráva.
nemůžu hodnotit
Náš pes měl po všech granulích řídší bobany , po přidávání probiotik máme super nabírací bobky . A hlavně tak nesmrdí .
Psovi chutnal.
Malé množství v balení.
Zatím nemůžu hodnotit, přesto že jsem tento přípravek již používal dříve.
Přípravek je určen pro pejska, který má problém se zažíváním. Tak snad mu to pomůže.
Užíváme velmi krátce, ale pejskovi
to v krmivu chutná.
Je fajn že je v prášku,snadno se přimíchá do krmiva.
Náš pejsek po několika dnech užívání viditelně ožil.Jsme moc rádi,že jsme ho koupili.
Kupuji pravidelně, přidávám do jídla jako prevenci a naprostá spokojenost.
Pejskovi chutná a má výborné zažívání.
Upravilo se vše co jsme potřebovali
Hafikům se srovnal bobek :D