Velmi řídký. Po namazání mám stále pocit nenamazaných rukou.

Velmi řídký. Po namazání mám stále pocit nenamazaných rukou.
Příjemná konzistence, pěkně hydratuje.
Bohužel zápach. Krém na ruce si na noc dávám často taky jako součást určité aromaterapie a to v tomhle případě úplně nelze.
Okamžitě uklidní pokožku rukou, dobře se vstřebává.
Nelepí, nedráždí. Výborný krém.
Dobře se roztírá, příjemně promastí
Rychle se vstřebává, příjemný
Efekt hydratace netrvá dlouho, nutná častá aplikace
Balení, absorbce, hydratace, vůně.
Skvělý krémík.
Krém se ihned krásně vstřebá
Krém není parfémován
lehká emulze, dobře se roztírá, nemastí
Lehký,dobře se roztírá, rychle zaschne, není patfemovany
V lahvičce nevidite,kolik vám zbývá
je prostě boží :-)
Krém na ruce není mastný a ruce jsou po něm hebounké.
Ke krému jsem sice dala všechny hvězdičky, ale nikdy jsem ho neobjednala, takže mi nikdy nedošel ani formou dárku.
Menší balení akorát do kabelky skrývá úžasný krém, jeho jemně gelová textura se dobře roztírá a vsakuje a nedělá mastný film. Ruce jsou hedvábné. Za mě 11* z 10 :)
Další skvělý výrobek Canneff.
Bezvadný
je příjemný , krásně se vstřebává, nezanechává mastné stopy. Dle vybraného zboží jsem obdržela 3 ks, syn mi hned 2 zabavil, trpí suchou pokožkou rukou v zimním období. Mám pocit, že také vyživuje pokožku, kůže okolo nehtů se zjemnila.
Nejlepší krém na ruce. Okamžitě se vstřebá, ruce jsou hebké.. používání je znát. Skvělé .
Nepříjemně zapáchající, jako by byl zkažený. A ani pokožku rukou nijak nevylepsil, nevycniva nad konkurencí.
krásný lehký krém, rychle se vstřebává
Uvítala bych větší balení
Super krem
Zklidní, zvláční a hydratuje. Nezanechává lepivý pocit.
Zklidní, zvláční a hydratuje. Nezanechává lepivý pocit.