Velmi příjemný krém, nedráždí oči, lehký a dobře se vstřebává.

Krém je oceňován pro jemnost, hydrataci a schopnost vyhlazovat jemné vrásky, zejména u citlivé pokožky. Účinek na tmavé kruhy a hlubší vrásky je však vnímán rozdílně, někteří jej považují za nedostatečný.
Velmi příjemný krém, nedráždí oči, lehký a dobře se vstřebává.
Příjemná aplikace, rychle se vstřebává, nelepí.
Nedráždí oční okolí, používám ráno a večer. Je příjemný.
Kupuji opakovaně.
Pro mne asi az prilis lehky.
Krém je velmi lehoučký, příjemný. Pomáhal mi i v době, kdy jsem měla zánět očí včetně víček způsobený pylovou alergií. Krásně víčka zchladil, zklidnil a hydratoval. Tehdy jsem se bála, jestli nebude pálit. Naopak, hodně mi pomohl. Efekt zlepšení vzhledu jemných linek a tmavých kruhů jsem zatím u sebe nepozorovala. Mám ale koupené druhé balení, tak uvidíme, jestli se to neprojeví za delší dobu používání. Uvítala bych, kdyby bylo možné vidět, kolik krému v lahvičce ještě zbývá (např. podobně, jako je tomu u očního krému La Roche-Posay).
Lehká textura, rychle se vstřebá, vrásky u očí se mi po měsíci používání zdají jemnější.
Malé balení (15 ml) se vejde do každé kabelky.
Přesto krém dlouho vydrží, pro každodenní péči ráno/večer stačí opravdu minimální množství.
Nezaznamenala jsem rozdíl u kruhů pod očima, ale používám teprve cca měsíc.
Příjemná péče o oční okolí, doporučuji vyzkoušet, zejména na vrásky.
Příjemný neparfémovaný a pěkně hydratuje.
Jsem maximálně spokojená. Vše co slibují funguje.
Oční okolí, i v mém vyšším věku, vypadá hydratovaně s eliminaci vrásek.
Oční krém výborný, nedráždí oči, dobře působí na citlivou pleť očního okolí.
zatím nevyzkoušeno
Mé oční okolí si libuje. Je krémově hydratační. Doporučuji i na citlivé oči
Tento oční krém má dvojí účinek. Skvělý
Krém je opravdu příjemný.
Jemný, dobře se vstřebává, nedráždí. Paráda!
Jsem nadšená!
Tento oční krém mě vyhovuje svou velmi lehkou konzistencí, která se rychle vstřebává, což je prima hlavně ráno, když spěchám. Pleť je hydratovaná a zklidněná a vůbec neštípe v očích.
Myslím, že u něj zůstanu.
Tento krém je absolutně fantastický. Po delším užívání vidím ráno menší otoky.
Jiný už nekupuji!!
Vrásky se vyhlazují, spokojenost
Příjemná konzistence, a líbí se mi pumpička, kterou si nadávkuju přiměřené množství.
bezvadný,
Funguje. Překvapila účinnost produktu.
Doporučuji. Kvalita za dobrou cenu.