Sušička Recenze Candy RO4 H7A2TCEX-S

Recenze Candy RO4 H7A2TCEX-S

Úzká sušička prádla Candy RO4 H7A2TCEX-S s tepelným čerpadlem disponuje hloubkou pouhých 46,5 cm, což ji umožňuje vmístit se i do velmi malé koupelny. Na jeden sušicí cyklus navíc pojme až 7 kg prádla. Sušička spadá do velmi úsporné energetické třídy A++, o čemž svědčí její roční spotřeba elektrické energie dosahující 212 kWh. Na výběr budete mít hned ze 7 rychlých programů Rapid a 4 úrovní…

Registrovaný uživatel17. ledna 2023

Vysuší krásně, stačí jen poskládat do skříně. Podle váhy prádla si upraví délku programu. Jednoduchá obsluha a údržba. Propojení přes aplikaci v mobilu.

Registrovaný uživatel17. prosince 2022

rozměry, je to jeden z mála úzkých modelů možnost ovládání přes aplikaci konečně nám neschne prádlo 4 dny a není zatuchlé

Sušička neplní přednastavený čas, je schopna tvrdit po dobu 25 min, že program skončí za minutu. Na vrchu nádobky na prach občas ulpívá prach namísto aby spadl a zůstal v nádobce samotné. Je znatelné, že výrobce, či vývojář mobilní aplikace neinvestoval do testování aplikace.

B.F.G.27. listopadu 2022

rozměr, cena, absolutní hlučnost, možnost propojení s mobilem, samotné sušení

wifi ano ale jen 2,4ghz, hlučnost není špatná ale zní to při sušení jako 10 minut před rozbitím, nádoba na vodu nám sama po půl roce praskla, od začátku byly po obvodu male praskliny, ale reklamujte to... nejhorší věc je plastový pant, je úplně nesmyslně poddimenzovaný, dvířka vypadají jako by měla upadnout již u nové sušičky, navíc díky spadeným dvířkům nádoba na vodu při zavírání dvířek ničí těsnění i otvor sušičky (na nádobě je ostrý roh)

levná, docela dobře suší, ale odfláklá

Registrovaný uživatel30. října 2022

Umí česky

Viklající dvířka

Registrovaný uživatel12. října 2022

Zatím sušení jen na zkoušku a vše v pořádku.

Trochu mi vadí, že panty dveří jsou z plastu.

Registrovaný uživatel9. května 2022

Jsem maximálně spokojená

-koupila jsem si sušičku, protože nemám balkon a nechtěla jsem mít prádlo na sušácích -sušičku používám často -jsem spokojená jak je prádlo usušené a mohu hned žehlit

Registrovaný uživatel5. dubna 2022

3 zkrácené programy Nádobka na vodu ve dvířkách Krásný design

Spokojenost Doporučuji

Registrovaný uživatel1. března 2022

Snadné vyprazdňování vody

Hlučnost ale to je asi u sušiček normální. Je to má první

Registrovaný uživatel19. července 2021

suší velice dobře

po cca 5 vysušeních odešla elektronika, asi vadný kus, opraveno v záruce, takže spokojenost.

Super sušička úzkých rozměrů