Sušička Recenze Candy RO H9A3TE-S

Recenze Candy RO H9A3TE-S

Volně stojící, kondenzační sušička Candy RO H9A3TE-S s tepelným čerpadlem se pyšní WiFi a Bluetooth připojením a certifikací Woolmark Apparel Care. Kapacita galvanizovaného bubnu s obousměrným otáčením na jeden sušicí cyklus je až 9 kg prádla (125 litrů). Svou energetickou třídou spadá to nejúspornější kategorie A+++. Roční spotřeba elektrické energie dosahuje 194 kWh.

Registrovaný uživatel26. října 2021

Jak zhodnotit zboží, které objednáte a o kterém vám prodejce sdělí, že jej nedoveze? K ničemu

Registrovaný uživatel12. června 2021

Prodloužená záruka

Prádlo není úplně suché, musí se prodloužit čas, malé věci padají na filtr u dvířek.

Vzhledem k prodloužené záruce na 5 let, která sama o sobě stojí hodně a žádné jiné zápory jsem nenašla, výrobek doporučuji.

Karin Holainová16. prosince 2020

Naprostá spokojenost, velká, pěkně vypadá a hlavně funguje jak má :-) Registrace u výrobce prodloužená plná záruka na 5 let. 11 na motor, cashback (zaslán obratem)

Registrovaný uživatel13. listopadu 2020

Hodně programů,nemačká prádlo,takže není třeba žehlit.

Žádné jsem zatím neobjevila