Je hezká velké a má k filtru molitan

Je hezká velké a má k filtru molitan
Výběrem sušičky jsem strávila dva dny na internetu. Srovnávala jsem, hledala vhodný typ, který bude vyhovovat mým požadavkům. A to: úsporná, kondenzační, 7-8 kg prádla ( tedy na celou vypranou dávku pračky), program pro alergiky, tepelné čerpadlo, refresh, větší odpadní nádobu na vodu, funkce snadné žehlení, senzory suchosti, smart funkce, únik vlhkosti A, málo elektroniky, jednoduchá obsluha, pěkný vzhled. Díky mým nárokům a požadavkům jsem se dostala výběrem na cenu sušiček 15 - 20 000 Kč. Nakonec jsem objevila tento typ sušičky. Byla ve slevě ( dva škrábance na boku jedné stěny). Sušičku jsem tedy koupila výhodně za 6 500 Kč. A nelituji. Sušičku mi přivezli bez škrábanců.
V recenzích byla psána větší hlučnost. Mě se hlučná ovšem nezdá.
Sušičku mám krátce. Má pěkný design. Za zavřenými dveřmi ji téměř neslyším. Vše funguje. Díky senzorům požadované suchosti ( suché, suché do skříně, suché na ramínko, suché na žehlení) suší prádlo vymáchané při 1000 otáčkách cca 90 minut. Nejdelší antialergický cyklus cca 100 minut. Usušené prádlo je voňavé, měkké, nadýchané. Nemám zkušenost s košilemi, ale ostatní prádlo nebylo třeba žehlit.