Hodně programů,plus lze s ní pracovat přes wifi a má i rychlejší programy
Trochu hlučná, ale nijak to neomezuje..
Nemá český návod, nevím co značky znamenají, musím hledat na netu..
Koupila bych znova..

Hodně programů,plus lze s ní pracovat přes wifi a má i rychlejší programy
Trochu hlučná, ale nijak to neomezuje..
Nemá český návod, nevím co značky znamenají, musím hledat na netu..
Koupila bych znova..
Cenově dostupná,je to výborný pomocník pro deštivé a zimní dny. Je spolehlivá a překvapivě i rychlá. Jsem spokojená.
Ještě jsem jí nezkoušela
Celková spokojenost, vřele doporučuji.
Chybi navod na obsluhu
Susicka za,dobrou cenu bohuzel s viditelnou vadou skrabanec na prednim panelu temer po cele delce,/za tu,cenu jsem schopna akceptovat/chybejici navod k obsluze je bohuzel spatna reklama pro prodejce zbozi,zadny navod jak susicku obsluhovat,jak odstranit cosi v susicce umistene,chybi navod v cestine jak cistit filtry jak odstranovat kondenzovanoi vodu,pro samotnou zenskou spanelska vesnice....
Za málo peněz hodně užitečné muziky a že je třídy B tak to vůbec nevadí když prádlo suším co 14 dní.
S bývalou manželkou jsme si koupili před skoro 20i lety lednici Candy no a funguje stále dobře.
Nízká cena, vyšší pohodlná dvířka. Pro občasné sušení vyhovující.
Bez českého návodu.
zpracování sušičky je na profi úrovni, funkčně nevím, zatím je pouze uvedena do provozu, doposud bez závad.
Vcelku OK
Zatím se seznamuji.Sušičku mám poprvé.
Spokojenost velká