Nádržka na vodu přímo ve dveřích sušičky, jednoduše přístupné filtry a jejich čištění. Není ani moc hlučná
Zápory jsem zatím nepostřehl
Byla to dobrá volba, proto doporučuji

Zápory jsem zatím nepostřehl
Byla to dobrá volba, proto doporučuji
Rozměry do malého prostoru.
Hebké, nadýchané oblečení
Ihned poruchová, odvezena na reklamaci. Telefonní linka pro reklamace je placená. Tak asi tak...
Navíc se nám věci z této sušičky smrskly o jedno velikostní číslo. Opravář radil prát na program, kde je ikona sluníčko - čili do sucha. Ten tam je jen jeden a věci se zmenšily. Navíc sušička psala, že dosuší cca za dvě hodiny a půl a stalo se, že sušila přes 5 hodin a museli jsme ji vypnout. Několikrát.
Nedoporučuji. Prádlo je většinou mokré.
menší,do menšího bytu
není u toho návod v češtině,ale dá se stáhnout.
Jednoduchá obsluha, dobře přístupné filtry, dostatečné množství programů
Hlučnější
Zatím jsem spokojená a mužů doporučit
mám ji krátkou dobu nemohu posoudit tichý chod,mě vyhovuje že je jen na 6kg prádla a uzká nezabere tolik místa
zatim nevím mám ji krátce
když bude fungovat tak nemám žádné připomínky
Celkem tichá, prádlo suché.
Návod programů není v češtině.Sehnat mezikus mezi pračku a sušičku,docela oříšek.
Dobrá cena
Hlucnost
Vynikající velká úspora času. Vřele doporučuji všem hospodyněk.