Sušička Recenze Candy CSO H8A3TE-S

Recenze Candy CSO H8A3TE-S

Inteligentní kondenzační sušička s tepelným čerpadlem Candy CSO H8A3TE-S je spotřebič, díky kterému již nebudete muset sušit prádlo na balkoně nebo přímo v bytě na sušáku. Jednoduše hned po oprání prádla dáte oděvy do sušičky a o krátký čas ho máte připravené k žehlení či přímo na nošení. S touto sušičkou ušetříte čas a zároveň získáte výkonný spotřebič za rozumnou cenu. Díky ní si budete…

Registrovaný uživatel5. listopadu 2021

spokojenost se značkou Candy

Registrovaný uživatel19. října 2021

cena aplikace do mobilu pro vzdálené ovládání

obtížné zapojení (musela jsem pořídit jinou hadičku pro zapojení do odpadu) a i tak to bylo složité manuál je nutné stánout, není součástí balení do nádobky na prach se zasekávají menší kousky oblečení, takže jsou pak celé obalené prachem a nejde to jednoduše oprášit zvláštní sušící programy - např. černé prádlo?

Příště bych si raději připlatila a koupila jinou. Mám srovnání se značkou Beko a ta byla mnohem lepší.

Registrovaný uživatel26. února 2021

Prostě super

Registrovaný uživatel13. února 2021

Rychlé sušení prádla.

Hlučnost větší než jsem čekala. No a prádlo by mohlo být méně pomačkané.

Jinak až na uvedené zápory jsem celkem spokojená.

Registrovaný uživatel30. ledna 2021

používáme krátkou dobu zatím těžko hodnotit

Registrovaný uživatel21. prosince 2020

Tichá, Stabilní, české menu

chybí český návod, ale je popis, kde a jak stáhnout. u některých přednastavených programech (např. bavlna) nejde upravit nastavení suché na žehlení a suché do skříně

Veronika Demjaničová19. listopadu 2020

Velikost Menu v češtině Suší dobře

Velmi hlučná, bouchá Nejde mi propojit mobil přes aplikaci se sušičkou. Návod si člověk musí na internetu najít sám, nedodán