Krmivo pro psa Recenze Canagan krůta a kachna konzerva 400 g

Recenze Canagan krůta a kachna konzerva 400 g

Šťavnatá masová konzerva Canagan krůta a kachna bez obilovin. Jedná se o kompletní a vyvážené krmivo pro dospělé psy, vyráběné bez obilovin, s bio zeleninou i ovocem a čerstvým masem. Obsažená slávka zelená je přirozeným zdrojem glukosaminu a podporuje péči o klouby. Lososový olej poskytuje množství esenciálních omega 3 mastných kyselin.

natalka.michalkova8. března 2025

Kupuji pravidelne kvatiltni se zeleninou

libuse13. února 2024

Pejskům konzerva Canagan krůta, kachna velmi chutná.

Kvalitní a chutné.

Registrovaný uživatel4. listopadu 2022

Vše,jediná značka konzerv kterou mi má dřina jí bez problémů a nezbyde ani drobek v misce. Kvalita se pozná už od otevření,bio zelenina,bio ovoce , mušle, vysoký podíl masa,bez cukru, soli,lepku, obilovin.

Žádné...ani cena. Za kvalitu je to přiměřené,když srovnám ceny konzerv, které jsou doslova odpad,tak to není zas až takový obr rozdíl.

Registrovaný uživatel15. května 2022

Výborné pejsek nic jiného nechce

Velice kvalitní krmivo

Registrovaný uživatel29. března 2022

Krásne voní,je plný mäska,havinovi chutí.

Registrovaný uživatel7. února 2021

kvalita vidět hned po otevření

Registrovaný uživatel20. září 2020

Vysoký podíl masa.

leblon21. června 2020

chutná

Registrovaný uživatel8. června 2020

Mám štěně 9 měsíců a přestala žrát suché, vůbec se toho nedotkne. Zkoušela jsem různé konzervy s vysokým podílem masa, ale žádný úspěch. Teď na doporučení stříhačky psů jsem zakoupila 9 druhů, 7 jsem od této značky vyzkoušela a všechny jí zatím chutnají.

nic jsem nenašla kromě toho, že chybí české složení.

Určitě doporučuji, patří k těm dražším, ale chutná štěněti více než dražší české nebo německé konzervy.

Registrovaný uživatel15. dubna 2020

Čisté maso