Zahradní gril Recenze Campingaz 4 Series Classic LS Plus

Recenze Campingaz 4 Series Classic LS Plus

Kontaktní plynový gril se čtyřmi trubkovými hořáky z nerezu a postranním hořákem například pro přípravu omáček a příloh. Grilovací plocha je rozdělená na litinový tál a rošt Culinary Modular pro snadnou přípravu pizzy, marinované drůbeže, paelly či asijských pokrmů na pánvi wok. InstaClean systém umožňuje vyjmutí jednotlivých dílů grilovací vany a jejich umývání v myčce. Pomocí ovládacích…

Registrovaný uživatel15. srpna 2021

Je super :) Mám ještě jehlu na kuřata. Včera vyzkoušeno a nemá to chybu. Doporučuji.

Registrovaný uživatel5. srpna 2021

Velikost odpovídá pro 4 osoby, jsem velmi spokojený i se servisem. Byl rozbitý jeden díl - bleskově odeslaný náhradní díl. Vše super.

Registrovaný uživatel12. června 2020

Je to kvalita.

Registrovaný uživatel9. května 2020

E-Shop zdarma složil Velká grilovací plocha Vařič Skládací příruční stolek Řešení omyvatelných části grilu, které jdou jednoduše vyjmout Stabilita

Jedny dvířka mírně padají a tak nelícují Rošt i tál zcela rovně nesedí a tak se trošku kývou, při grilování to ale není znatelné Zapalovač nefunguje příliš spolehlivě

Asi jsem od této značky čekal bezchybný gril, nemohu ale říct, ze jsem nespokojen