Recenze Call of Duty: WWII PS4

Nový díl proslulé akční série Call of Duty vás zavede do dob druhé světové války, v níž si prožijete vylodění v Normandii, bitvu v Ardenách a další historické okamžiky. Na hře se podílelo studio Sledgehammer Games, které pracovalo i na jednom z předešlých dílů série. Klíčové vlastnosti - FPS z druhé světové války - možnost multiplayeru - anglická lokalizace - od 18 let Akční střílečka Call of…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 15 recenzí pomocí Seznam AI

Hra Call of Duty: WWII PS4 nabízí poutavý příběh a akční hratelnost, která oslovila i hráče mimo tradiční fanouškovskou základnu. Kampaň je však krátká a multiplayer trpí technickými problémy. Pro hráče zaměřené na singleplayer může být hra vhodnou volbou, ale pro ty, kteří hledají dlouhodobé multiplayerové zážitky, je třeba zvážit tyto nedostatky.

• Zajímavý příběh a zasazení do 2. světové války
  • Akční a dynamická hratelnost
  • Kvalitní grafická stránka
  • Spokojenost s kampaní a postavami
  • Možnost nalézat unikátní zbraně
  • Krátká kampaň s málo misemi
  • Problémy s připojením do multiplayeru a zombie módu
  • Po čase přestává bavit kvůli vysokým levelům

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

První přídavek pro Call of Duty z druhé světové války příliš neoslní. Zahrajete si v něm sice mimo jiné i na pražské mapě inspirované atentátem na Heydricha, ale jinak tu moc zajímavého nenajdete.

Více na
Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Chcete se o produktu Call of Duty: WWII PS4 dozvědět více? Přečtěte si podrobnou recenzi na CzechGamer.com.

Více na
martinkakalejcik6. března 2026

Úžasná hra a hrám ju už viac krát kúpa kvôli druhému ps

petrpospisil56328. února 2026

Dobrý den, jsem moc spokojený s vašema hrama jak to přišlo atd, snad ještě někdy něco objednám, nebo se osobně stavím. Odkud jste prosím, děkuju za zpětnou vazbu

VK6. dubna 2024

Líbí se mi

Registrovaný uživatel27. června 2023

Nemůžu soudit hraje syn, ale jelikož ji dohrál celou a hraje ji znovu tak bude určitě skvělá

Registrovaný uživatel28. března 2023

Úplně nejlepší

Registrovaný uživatel4. ledna 2023

Klasika z druhe svetove valky, zadna fantasmagorie

Registrovaný uživatel31. prosince 2022

Super, možnost nalézat super zbraně

Registrovaný uživatel19. října 2022

Uzasna hra

Registrovaný uživatel15. září 2022

Kampaň Zasazení do 2. světové války Postavy Zbraně Grafická stránka hry

Na konzoli PS4 jsme se nemohli napojit s kamarádama do multiplayeru Zombie mají stejný problém jako multiplayer Po rychlé době přestane bavit kvůli vysokým levelům

Pokud vám půjde pouze o kampaň, tak hru doporučuji, ale jestli máte chuť si s kamarády zahrát multiplayer nebo zombie, tak hodně štěstí napojovat se na náhodné hráče, kteří to stejně za 2 minuty odpojí a tím vás také vyhodí.

Registrovaný uživatel24. srpna 2022

Spokojenys

Registrovaný uživatel5. dubna 2021

Výborná hra hodně akční žádná nuda.

Málo misí mohlo to být delší.

Celkově je to supr hra.

Registrovaný uživatel14. března 2021

Super hra.

Registrovaný uživatel20. prosince 2020

Velmi zajímavá hra. Myslela jsem, že jako ženu mě nezaujme, kupovala jsem pro přítele a teď jí hraju víc než on.