Krmivo pro psa Recenze Calibra Veterinary Diets Dog Struvite

Recenze Calibra Veterinary Diets Dog Struvite

Calibra Veterinary Diets Dog Struvite je kompletní dietní krmivo pro psy. Má vyvážený obsah minerálů a optimální obsah proteinů. Kombinace složek napomáhá pro podporu fyziologické funkce močového systému. Krmivo má dietetický management při léčbě struvitových kamenů a pomáhá při léčbě infekcí močových cest.

volodinova30. května 2025

Na struvitové dietě s tímto krmením je náš pesan už pár let a zřejmě to má dobré složení. Od té doby se jeho stav se struvity nijak nezhoršil a ustálilo se to na míře, kdy si žije úplně bez problémů, jako zdravý pes :). A navíc mu tyto granule moc chutnají, házíme i jako pamlsek.

Žádné, i cena je celkem přijatelná ve srovnání s běžným krmivem.

Miroslav Lhoták11. března 2024

Čubě vcelku chutná

Varianta 2 kg
kv.fulopova16. prosince 2023

Pomoc při kamenech

Varianta 2 kg
Registrovaný uživatel12. září 2023

Ano, sem. Objednala sem a druhý den odpoledne sem je měla doma. Mám fenecku, která měla strašně moc kamínků v močovým měchýři. Po 4 měsících užívání těchto granulí jsme byli na kontrole u veterináře a kamínky se téměř rozpustili. Balení 12 kg vydrží 4 měsíce pro jednoho pejska, který má cca 15 kg. Doporučuji a neměnila bych.

Registrovaný uživatel27. srpna 2022

Vynikající složení

Doporučuji toto krmivo pro pejsky

Registrovaný uživatel26. srpna 2022

Po poradě s pani veterinářkou sme je již používali a jelikož jsou kvalitní a opravdu nám na močák pomáhaji tak sme se dohodli že je budeme používat i nadále , a dokonce ty naši potvůrce i chutnaji což u ni je co říct protože nad granulema vždy ofrňovala čumec. Takže za nás maji jedničku podtrženou.