Krmivo pro psa Recenze Calibra Veterinary Diets Dog Adult/Senior Gastrointestinal/Pancreas Low Fat Salmon

Calibra Veterinary Diets Dog Adult/Senior Gastrointestinal/Pancreas Low Fat Salmon je kompletní dietní krmivo určené pro psy s akutními a chronickými gastrointestinálními potížemi. Toto krmivo je navrženo tak, aby pomáhalo kompenzovat maldigesci a exokrinní pankreatickou nedostatečnost, a zároveň podporovalo metabolismus lipidů při hyperlipidemii. Krmivo neobsahuje lepek, což je vhodné pro psy…

jan.muhlstein19. října 2025

Granule jsem bral na doporučení veta, protože můj pes trpí na průjem a špatně tráví a od druhého dne bylo zase vše jak má být. Dobře stravitelné.

kostal.jaromir25. června 2025

Mému psu tyto granule voní i chutnají.

Protože to původní krmivo nebylo na skladě, vzal jsem toto Lov Fat Salmon, ale pes měl průjem. Po čase to bylo lepší. Mrzelo mě to, byl jsem rád že původní krmivo můj nemocný pes dobře snášel a změna mu neudělala dobře. Jak to bylo možné, vrátil jsem se k původnímu krmivu.

hakiri4. května 2025

Potřebovali jsme krmení vzhledem k nemoci našeho psa a jsme spokojeni.

petra.poko3. dubna 2025

Našemu psovi s EPI bohužel nevyhovují

Registrovaný uživatel5. srpna 2024

Jedny z mála granulí, které našemu psovi se zánětem slinivky chutnají. Royal Canin odmítá.