Krmivo pro psa Recenze Calibra Dog EN Energy Chicken

Recenze Calibra Dog EN Energy Chicken

Kompletní krmivo pro dospělé psy ve vysoké fyzické zátěži, psy s potřebou zvýšit tělesnou hmotnost. Calibra Energy nabízí vysoký obsah živin, který splňuje požadavky na výživu aktivních a pracovních psů. Zvýšený obsah proteinů rychleji obnovuje svalovou tkáň, zvyšuje vytrvalost a zlepšuje kondici. Dostatečné množství vitamínů a antioxidantů pomáhá regeneraci po zátěži.

dubren21. ledna 2025

Hledala jsem produkt určený k tomu, aby mi fenka přibrala. Tyto granulky splnily má očekávání. :)

Registrovaný uživatel11. listopadu 2022

psovi chutná a je aktivní

Registrovaný uživatel7. srpna 2022

Výborně stravitelné pevná stolice jde to dobře uklízet

Registrovaný uživatel17. května 2022

Pejskovi chutná, snad i něco přibere, což byl důvod koupení.

Registrovaný uživatel5. května 2022

Vynikající krmivo.

Varianta 2 kg
Registrovaný uživatel7. února 2022

Super krmivo a krásně vyhovuje.

Registrovaný uživatel11. února 2020

Pro našeho aktivního psa velmi vhodné krmení. Má dostatek energie, krásnou srst a zbatková ztráta z krmení je opravdu minimální.

Registrovaný uživatel12. prosince 2019

Doporučuji pro každého i velmi podvyživeného psa, jakýkémukoliv psu u mne co byl a potřeboval nabrat to velmi prospělo.

Registrovaný uživatel4. prosince 2019

Pejsek má problémy se zažíváním, asi alergie na obilniny, proto jsem vybral tento produkt. Zatím se stav psa zlepšil.

Pejskovi to moc nechutná, ale bude to asi jeho problém, protože to druhému psu chutná.

Velmi dobrý produkt, možná by výrobce mohl přidat nějakou vůni, aby to vybíravého psa více přitáhlo.

Registrovaný uživatel23. září 2019

Dobry den, nasi fence moc chutnaji :-)