Myš Recenze C-TECH VEM-07

Recenze C-TECH VEM-07

Myš je určená pro použití především pro ty, kteří dlouhodobě pracují s počítačem a chtějí zmírnit riziko onemocnění karpálního tunelu. Myš má ergonomické provedení a svou velikostí je vhodná i pro ženy. Díky jejímu tvaru se nemusíte bát napětí v zápěstí a předloktí. V případě že již trpíte syndromem karpáního tunelu, tak i v tom případě se vám bude s myší pohodlně pracovat.

Registrovaný uživatel16. února 2023

spolehlivá pohodlná

Registrovaný uživatel25. listopadu 2022

- výborně padne do ruky - vydrží dlouho nabitá - velmi lehká, takže po delší době neunaví ruku

- optika je hodně citlivá na chlupy domácích zvířat - je potřeba dost často čistit

Registrovaný uživatel22. listopadu 2022

Příjemná manipulace, lepší stav zápěstí

Často se mi stává, že po chvilce nečinnosti myš usne/vypne se/nereaguje. Je potřeba jí znova vyp/zap nebo potřepat/poklepat. Tlačítka jsou docela hlasité, mě osobně to nevadí. Chybí indikátor o stavu baterie/napájení.

Myš jsem si koupila jako první zkušenost s vertikální myší. Jsem spokojena. Reaguje na všech površích. Myš je sama o sobě docela velká (ve smyslu mohutná/vysoká). Tuto dámskou verzi jsem si vzali, i když mám větší ruce a sedí mi docela dobře. Mamka si myšku taky zkoušela a byla spokojena. Baterie drží docela dlouho od původního nákupu, kdy jsem ji nabila, už 2 měsíce jede.

Registrovaný uživatel3. října 2022

Pro mě ideální, není to první myš tohoto typu, velká spokojenost.... ale někomu nemusí sedět, záleží na vkusu každého soudruha...

Registrovaný uživatel18. listopadu 2021

výborná do ruky každodenní používání

Registrovaný uživatel2. srpna 2021

- ergonomicky tvar - cena - velikost vhodná pro menší ženskou ruku - nabíjení - vydrž baterie

- ze začátku jsem měla pocit, že kliknutí vyžaduje silnější stisk, ale po pár týdnech se zlepšilo

Registrovaný uživatel26. února 2021

Výborná vertikální myš k počítači. Skutečně omezuje možnost vzniku syndromu karpálního tunelu (v zápěstí). Dobře padne do ruky, akumulátorová, rádiová. Používám denně. Jsou dvě velikosti, doporučuji vyzkoušet.

Když se během práce akumulátor myši vybije, nejde počítač řádně vypnout kliknutím myši (použiji starou myš jako náhradní)..

Přímo ideální myš pro delší práce s počítačem.

Registrovaný uživatel24. února 2021

Tuto myš jsem si koupila, abych se vyhnula problémům se syndromem karpálního tunelu. A zdá se, že to pomáhá. Myš se velice dobře drží a ruka z ní nebolí. Používám ji denně a jsem s ní opravdu spokojená.

Mohu jen doporučit.

Registrovaný uživatel10. prosince 2020

Myš je snad vhodná pro velmi malou ženskou ruku. Nemá možnost nastavení funkce tlačítek. Ani jedno z uvedeného jsem v popisu zboží na e-shopu neviděl.

Myš nepoužívám. Nevrátil jsem ji pouze proto, že se to nevyplatí (balení, cesta na poštu, poštovné,...).

Registrovaný uživatel13. listopadu 2019

vynikající ovládání, snížená únava ruky

dobrý tip