Recenze C-TECH SPK-310B černé

Recenze C-TECH SPK-310B černé

Nové dřevěné stereo reproduktory C-TECH SPK-310B v elegantním provedení kombinace černého dřeva a lesklého černo-grafitového předního panelu se stanou skvělým doplňkem Vašeho PC nebo televizoru, u kterého výrazně povýší audiovizuální zážitek. Reproduktory mají ovládání basů a výšek na bočním panelu, kde také naleznete výstup na sluchátka. Velmi příjemně své uživatelé překvapí vysoký výkon a…

Registrovaný uživatel21. srpna 2024

Hrají dobře tak doufám že vydržej

Chtěl jsem vypnout bedýnky a spálil jsem se o šroubek , Hučí myslel jsem si že to je jackem ale není

Registrovaný uživatel13. května 2023

Výkon poměr cena dostačující

cena odpovídá kvalitě

Registrovaný uživatel20. srpna 2022

Hrají velice slušně Poměr cena / výkon Dobře vypadají

Bohužel reproduktory mají "brum" pokud jsou zapnuté, mám je v ložnici, takže musím vypínat zadním vypínačem. Pro někoho možná moc silné basy, mě to nevadí. Škoda že nejde vypnout modrá dioda, vyřešeno přelepelín lepící páskou.

V dané cenové kategorii asi nelze čekat více. Hrají moc dobře, s vyššímy basy. Pokud máte v ložnici jako já, budete muset vypínat, jsou malinko slyšet. Za ty peníze spokojenost

Registrovaný uživatel8. března 2021

Cena, docela slušný zvuk, i když mají více basů. Ale protože je používám k vysílačce, tak je to spíše plus.