Myš Recenze C-TECH Akantha GM-01B

Recenze C-TECH Akantha GM-01B

Herní myš C-TECH Akantha GM-01B se ve vašich rukou promění ve skutečnou zbraň. První, co uživatele zaujme, je perfektní design a skvělé ergonomické tvarování myši s pogumovaným povrchem. Myš je osazena optickým senzorem o rozlišení 2400DPI, které lze ve 4 úrovních měnit pomocí DPI tlačítka. Myš nabídne celkem 6 tlačítek, kterým lze ve většině PC her přiřazovat jednotlivé herní funkce.

Registrovaný uživatel15. října 2021

Výborná ergonomie (skvěle mi padne do ruky, prsty po ní neklouzají), snadná údržba, látkový kabel, vyvážený poměr cena/výkon

Použit levnější materiál, ale v poměru cena/výkon

Tuto myš už jsem měl dříve jsem s ní velmi spokojen. Dobře se drží, lehce se čistí a její výhodou je textilní kabel co nepopraska. Celkově cena/výkon vyvážená. 1. Zakoupená mi jela bez problémů téměř 3 roky, potom špatně reaguje posuvné kolečko, ale neproklikl jsem ji a to jsem na ni hrál téměř denně. Pro spokojenost zakoupena znovu...

Registrovaný uživatel1. března 2021

Dobrá ergonomie

Myš je příjemná i na delší hraní, jsem na ni zvyklá. Měla jsem ji a byla s ní spokojená, tak jsem si koupila stejnou.

Registrovaný uživatel13. června 2020

Myš má nejspíš poškozený senzor, trochu se při pohybu zasekává.

Registrovaný uživatel10. června 2019

Cena x výkon. Výborná ergonomie.

Výborný produkt.