Recenze Bylinné kapky s.r.o. Cévy pružnost a pevnost tinktura 50 ml

Přírodní bylinný extrakt z léčivých rostlin pro zlepšení pružnosti a pevnosti cév a při hemoroidech.

Registrovaný uživatel11. dubna 2026

Užívám již dlouho. Myslím, že pomáhají.

remakl30. ledna 2025

Hledal jsem přípravek na přírodní bázi,bez průmmyslového zpracování a zbytečných příměsí.A hlavně funkční.Byť jsem narazil na další na stejný druh potíží,které třeba také nebudou špatné,tato tinktura se mi jevila jako nejlepší.

Zatím se mi nepodařilo zcela odbourat zdravotní problém.Zdá se mi jen,že bolest chodidla patrně cévního původu je méně častá.Ale nehodnotím to jako zápor výrobku,neboť se domnívám,že asi ,bohužel, bude trvalejšího charakteru,a jak se píše v popisu kapek,je tudíž potřeba více balení. Pak se uvidí.Každopádně jsem rád za alternativu léčby k výrobkům farmaceutického průmyslu.

Registrovaný uživatel4. října 2021

určitě bude dobrý, začínám teprve s užíváním

posoudím až budu užívat delší dobu

Registrovaný uživatel11. září 2021

Produt jsem vybrala podle popisu léčivých schopností. Myslím, že pomáhá, zase tak dlouho neuživám. O záporech nevím . Kapky od této firmy objednávám pravidelně i na jiné problémy..Dost se osvědčily.