Recenze BUNATY Mini

Jde o jednu z nejmenších fotopastí na trhu. Její největší výhodu představuje velký LCD displej a 6 ovládacích tlačítek. Vzniklé fotografie se pořizují při rozlišení až 16 MPx a video ve Full HD. Fotopast ukládá data na SD kartu do maximální kapacity 32 GB.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 19 recenzí pomocí Seznam AI

BUNATY Mini je fotopast s kompaktními rozměry a nenápadným designem, která zvládá pořizovat kvalitní fotografie a videa za dobrých podmínek. Uživatelé oceňují její odolnost a jednoduché ovládání, ale upozorňují na problémy s hlasitým přísvitem, nízkou citlivostí mikrofonu a kompatibilitou s bateriemi. Pro běžné použití je vhodná, ale pro specifické potřeby je třeba zvážit její omezení.

• Malé rozměry a nenápadný design
  • Dobrá kvalita fotografií a videa za dobrých podmínek
  • Jednoduché ovládání a nastavení v češtině
  • Dlouhá výdrž baterie
  • Odolnost proti poškození a povětrnostním vlivům
  • Hlasité zapínání/vypínání nočního přísvitu plaší zvěř
  • Mikrofon má nízkou citlivost
  • Malá kapacita SD karty
  • Display hází odlesky a chybí krytka
  • Nefunguje správně s novými lithiovými bateriemi

jann.ml17. prosince 2025

malá fotopast co dělá překvapivě perfektní fotky

jaku1. února 2024

-snadná manipulace -dobrá velikost -možnost prohlídky foto na místě -velmi dobrá cena/kvalita -nainstalován a prohlížen trvale

-koupi doporučuji

Registrovaný uživatel18. září 2023

Malá, hezký fotky

Špatně se propojuje z telefonem

Registrovaný uživatel14. září 2023

Nefotí ani na 7 metrů

Už bych to nikdy nekoupil je to šidka !!!!!!!!!!!!!!

Registrovaný uživatel10. března 2022

Dají se prohlížet obrázky a nemusím vyndávat paměťovou kartu.

Tahle mini fotopast se myslím povedla.

Registrovaný uživatel10. března 2022

Velmi dobrý výrobek, zatím provedeno jen nastavení (mám ji 1 den), ale vše se jeví OK!!! Jsem hodně náročný uživatel, tady nemám zatím co vytknout, opravdu velmi dobré!!! Velmi dobrá komunikace v případě nejasnosti, příkladné!!!

Při zapnutí s použitím doporučovaných lithiových baterií fotopast nefungovala, protože tyto baterie, jsou-li nové, mají trochu vyšší napětí a ochranné obvody fotopasti zablokují spuštění, bylo mi doporučeno osadit na chvíli jednu z baterií jinou, starší, a po chvíli napětí těch nových trochu klesne, dá se zpět ta čtvrtá lithiová a potom vše běží jak má. Bylo by dobré to uvést v návodu, ale telefonická konzultace vše vyřešila!

Tato fotopast je jeví jako velmi dobrý a kvalitní výrobek, zatím (mám ji 1 den) naprostá spokojenost, těším se na její používání!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Registrovaný uživatel14. února 2022

Snadné ovládání, český návod, snadné nastavení na pozorované místo díky přístupnému displeji. Fotky i videa.

Není to nedostatek, ale hodilo by se podrobněji vyspecifikovat vzdálenosti, na které fotopast snímá i malé objekty. Pro mne konkrétně malé ptáky.

Určitě doporučuji.

Registrovaný uživatel15. prosince 2021

velikost

malá sd karta,špatná výměna karty.

pro myslivost nedoporučuji. M Eckert

Registrovaný uživatel30. června 2021

Malá. Snadná obsluha, dlouhá výdrž. Moc pěkné foto i video jak ve dne tak i v noci. Velmi dobrý poměr výkon/cena. Mám už druhou (první je ten starší model).

Kupte!

Registrovaný uživatel12. dubna 2021

Výběr dle recenzí. Vyniká odolností.10dní ležela na poli, kam ji odnesla liška. Po nalezení fungovala bezchybně. Používám denně.

Vynikající výrobek v této cenové kategorii.

Registrovaný uživatel24. února 2021

Malý, ale čiperný.Slouží dobře.

Za málo peněz dobré.

Registrovaný uživatel21. února 2021

Jednoduché ovládání v češtině. Malé rozměry. Pěkná fota i videa.

Display by mohl mít krytku. Občas hází odlesky.

Tuto fotopast používám už asi 3 roky a koupil jsem si ještě jednu.

Registrovaný uživatel22. listopadu 2020

Za dobrých podmínek a na menší vzdálenost velmi hezké fotky.

Dostal jsem to, co jsem očekával = spokojenost.

Registrovaný uživatel16. září 2019

Značkový výrobek

Registrovaný uživatel16. září 2019

malá velikost

hlasitě klape při zapínání/vypínání nočního přísvitu , takže zvěř uteče a zloděj odejde i s fotopastí. Mikrofon naprosto nedostatečné citlivosti, není téměř nic slyšet.

Registrovaný uživatel11. srpna 2019

perfektní škoda že nedobíjí baterie

Registrovaný uživatel10. srpna 2019

Na doporučení.

Registrovaný uživatel21. července 2019

-j e dobře maskovatelný,nenápadný,-po stažení do počítače dobrý obraz,-používám několikrát týdně-různě přemistňuji

-je potřeba kvalitní baterie pro napájení,-bylo by dobré zastínit displey po instalaci na místo

Registrovaný uživatel2. července 2019

Nemohu hodnotit koupil jsem to jako dárek.