autíčko Recenze Bruder 2812 Mack nákladní auto popelář zelený

Recenze Bruder 2812 Mack nákladní auto popelář zelený

Bruder Mack Granite je model amerického nákladního auta propracovaného do nejmenších detailů. Okna kabiny jsou vyrobeny z průhledného vysoce kvalitního polykarbonátu. Dveře kabiny lze otevřít, vyklápěcí kapota umožňuje pohled do motoru, vůz má sklápěcí zpětná zrcátka a profilované pneumatiky. Popelnice se vyprazdňují pomocí plně funkčního výtahu, lis na odpadky je stejně jako v reálném voze také…

binova24. října 2025

Je to dárek pro vnuka, tak snad se bude líbit, mne jako babičce se líbí moc.

milapl29. června 2025

Auto vypadá moc pěkně. Měla jsem ho jako dárek vnukovi k narozeninám, bohužel zklamaní, popelářské auto bez popelnic není popelářské.

V popelářském autě chyběly popelnice, které měly být součástí auta. Po reklamaci mi byly do druhého dne poslány ale zaplatila jsem 200,- Kč.

Registrovaný uživatel21. října 2023

Velký, pevný, kvalitní materiál.

Registrovaný uživatel12. ledna 2023

Auto je super, je velké a vše funguje jak má.

Registrovaný uživatel11. ledna 2023

Krásný, není mu co vytknout, brudru máme doma více a tohle je opravdu zdařilá kopie, syn je nadšený

Registrovaný uživatel8. ledna 2023

Bruder je prostě bruder. Popeláři jsou promakaní. Lehce se otevírají dveře, kapota, zasouvají popelnice. Mechanismus funguje. Miluje tříletý syn a vlastně i celá rodina.

Registrovaný uživatel20. září 2022

Velikost Cena Provedení

Syn bude nadšený. Bruder miluje a popelářské auto (hlavně s čumákem, jak by řekl) mu nesmí chybět.

Registrovaný uživatel18. května 2022

Syn je nadšený, myslím, že je spokojen se vším. Jak je u Bruder zvykem, vysoká kvalita zpracování, propracované detaily..paráda!

Registrovaný uživatel14. února 2022

Krásné velké auto, které vnuka okamžitě zaujalo. Aby ne, když je funkční. Jen pozor, kdo má malý pokojíček, jelikož zabere víc místa než ostatní hračky. Ale, lepší je mít jeden kvalitní vůz, než deset vozů, které se budou jen tak povalovat v krabici.

Registrovaný uživatel9. ledna 2022

krásně propracované a vydrží

krásné věci dostupná cena a dětem se zamlouvají na hraní

Registrovaný uživatel11. listopadu 2021

Kvalita a rychlost

Registrovaný uživatel30. listopadu 2020

Vánoční dárek pro vnuka.Má rád velká auta. Už má víc druhů od tohoto výrobce. Krásně propracovaný vyrobek. Jsme velice spokojeni.