Jako všechny produkty od firmy Bruder. TOP zboží za příznivé ceny Možnost dokoupení náhradních dílů je k nezaplaceni.Máme již 6 produkt.

Krásná hračka
reálné detaily v měřítku, funkční prvky na hraní, inspirativní velikost
funkční prvky mají své mouchy - kabina se nechtěně sklápí i při pojíždění s autem za kabinu a přední radlice traktoru se ovládá páčkou, která se v horní poloze zaaretuje, ale její následné uvolnění je hlavolam...
za ty peníze by to nemuselo mít tolik much...:-(
Zklamání
zboží bylo objednano dle fotografie - cervenosedy, tahač dodán v jine barve , vjinem provedeni bez oteviravych dveří, sklopnych zrcatek atd. ( neodpovídá popisu)
Kvalitní zpracování, věrná kopie, odolnost.
Koupili jsme pro čtyřletého vnuka jako vánoční dárek. Byl nadšený. Doporučujeme.
Kvalita
Velka auta, krasne provedeni
Syn je nadseny
Pomer ceny vykon dle meho bezkonkurencni
Krásná hračka
Už mám druhou věc od této značky a za mě, veliká spokojenost.
top výrobek !!!!
Kvalita zpracování a materiálů, velikost
Maximální spokojenost, syn je nadšený
Byl jsem překvapený jak je hračka velká!!!!
obrovské nadšení u syna
Kvalitni zpracovani jak je u teto znacky zvykem. Hezke na pohled a vydrzi hrubsi zachazeni.
kvalitní provedení
libí se mi
koupeno již více výrobků této značky, maximální spokojenost
Realisticke,kopie odpovídá zcela.
Mohlo být více ovládacích prvků.
Za mě OK
- je to obří hračka
- docela bytelná-už toho hodně vydržela od 3letého kluka bez znatelného
poškození
- cena
Velkej,skvělej bude se libit. Určitě rychlost doručení.