kvalitní hračka

kvalitní hračka
Kvalitní a detailní zpracování /tak jako ostatně u dalších produktů této firmy/, vnuk si tyto modely velmi oblíbil a vlastní jich již několik, hračky používá prakticky denně.
Bagr předčil moje očekávání svou velikostí i funkčním ramenem a otočnou kabinou.
veliká spokojenost
detailně zpracováno - otvírací motor, kabina
velikost
vycvakl se "píst" v rameni (hračka může fungovat i bez toho, jen se sama nehýbe lžíce)
zarážecí čudlíky, které drží rameno v pozici se po cca dvou týdnech užívání vychodí a rameno již není možné zacvaknout do pevné pozice vs. naopak u otevírání dveří jsem si zlomil nehet a otvírání není jednoduché. (pevnost zarážecích bodů dveře vs. rameno jsou opačně)
Velmi dobrá hračka, jen člověk musí počítat s tím, že je pořád plastová a tedy náchylná k poškození.
Detaily na velké úrovni.
kvalitní výrobek
Bruder je sazka na jistotu :-)
Dárek se moc líbil
vánoční přání mého vnuka
od této firmy již máme další výrobky a jsme spokojeni
Koupeno jako dárek. Vypadá skvěle, kvalitní výrobek doporučované značky. Funkčnost prověříme až u vánočního stromečku.
Jako živý
Kvalitní zpracování jak se na firmu Bruder patří. Syn je nadšený a já také.
Doporučuji!
Náhradní díly jsou sice dostupné, ale většinou v celé sadě což se někdy nevyplatí z důvodu ceny.
Pěkný model , věrná kopie
dobře zpracováno a dobrá kvalita
Vnuk měl radost
Nesplnil očekávání ve funkčnosti výrobku. V poslední třetině ramene , vypadává uchycení lopaty ze spodní části k ramenu.
mechanická hračka pro rozvoj dítěte.
Zpracování plastů.
Stejně jako ostatní hračky Bruder vyniká i tento bagr výborným zpracováním a ovladatelností.
Malý si s ním moc rád hraje.
nenašla jsem žádný
realistické prevedenie, jednotlivé prvky pohyblivých častí aretovatelné.
kvalitný materiál
žiadne podstatné