hledala jsem co největší auto - mix - za přijatelnou cenu
vnouček byl nadšen

hledala jsem co největší auto - mix - za přijatelnou cenu
vnouček byl nadšen
Už jsme koupili k vánocům jeden stejný domíchávač a měl u dětí velký úspěch,všichni si s ním chtěli hrát.Protože bydlí každý jinde,tak jme koupili další k narozeninám. Do domíchavače lze nlít voda,nasypat písek,točit klčkou.
Skvělá hračka pro syna. Je nadšený a pořád si s ním hraje. Super vyklápěcí kabina a může do nádrže napoustet vodu a hadici vypouštět do kýble. Ideální pro 4 letělo kluka .
Koupila jsem ho vnoučkovi k vánocům :-)
Rychle dodání :-)
Krásné velké auto myslím že Vnoučkove budou mít pod stromečkem radost. Bruder nezklame
Bruder auta nikdy nezklamou, hodně vydrží, mají spoustu funkcí. My už jedno máme a na základě toho jsme kozpili druhou míchačku jako dárek.
Žádné, možná jen cena Bruder aut, ale vzhledem ke kvalite naprosto logické.
Super vypadá skvěle jako vše od značky Bruder
krásná hračka
Je hezké a bude to dárek pod stromeček. Jistě se bude líbit
Autíčko jsem kupovala synovcovi jako dárek. Překvapila mě velikost, auto je prostě "boží", interaktivní, všechno funguje, se vším se dá "točit" a je jako opravdové auto. Myslím, že si s ním opravdu vyhraje.
synovec si ho přál
synovec měl radost, takže i já
dobrý cena
je to velké auto
Miniatura skutečné míchačky se všemi propracovanými detaily.
Vnuk byl z míchačky nadšený. :-)
Máme již druhý v pořadí a je to top výrobek. (První domichavac syn rozsedl)
Kvalita a cena
Masivní a trvanlivá konstrukce
Chybí funkce výstražného světla. U hasičského auta funguje i s houkackou a vnuk se marně snaží světla rozsvítit. Těžko se to vysvětluje tříletému tvrdohlavému chlapečkovi
Máme od Brudera již několik modelů a jsou to pěkné a spolehlivé hračky
Pěkný dárek pod stromeček.
Skvělé provedení včetně detailů.
Kvalitni hracka
hračka odpovídá mým představám