super hračky

super hračky
Synček je veľmi spokojný, hračka ho stále baví :)
Po technickej stránke by som povedal že je veľmi dobrý, no má jednu drobnosť - postavička policajta sa veľmi ťažko zasadzuje do sedačky za volant, akoby sa tam proporčne nezmestila.
syn je spokojený
Bruder využívá k výrobě velmi kvalitní plast. Hračka se neláme a je to stejně jako Lego nezničitelné :-)
Velké, pevné auto. K tomu perfektní postava policisty. Pro kluky ideální hračka
Hračku zřejmě objednám i pro deuhého vnuka k Vánocům
Znacka bruder ma velmi pekne spracovane auticka, cize jedno z jich je aj toto. Panacik sa posadzuje do auta trosku tazsie ale to na vsetkych modeloch. No nic co by sa nedalo zvladnut. Znacku bruder na 100% odporucam.
Hezky propracované
Trošku je problém posadit figurku za volant, ale to je detail
Bruder, jako vždy vynikající.
dveře slabé místo
Policejní auto si vybral můj pravnouček jako dárek k narozeninám. Moc se mu líbilo a když jej dostal, tak byl moc spokojený. Hraje si s ním každý den i když má hraček spoustu,tak toto auto vyhrává.
Skvělá hračka jako Bruder vždy je.
BRUDER je TOP.
Krásné zpracování, odolné.
robustní konstrukce, mnoho dílků jako výbava policisty, dobrá signalizace, celkově parádní provedení
policistu i bez čepice je jen obtížné posadit do vozu
spokojenost s výrobkem, vnuk byl nadšen
Tento produkt jsem vybrala z toho důvodu, že s hračkami Bruder mám dlouholeté velmi dobré zkušenosti a vnuci je milují.
Jednotlivé produkty vynikají nejen reálným vzhledem, ale i kvalitním materiálem, čímž jsou hračky vlastně "nerozbitné". Pro děti jsou velkým lákadlem i doplňující figurky, které splňují i prvky vzdělávací.
Veľká spokojnosť
Nečekala jsem že bude docela i velký .Syn spokojen!!
Hodi se k dalsim hrackam
Libi se vsem
zatím ještě nevím - je to další dárek ke 3. synovým narozeninám :-)
předražené malé plastové autíčko
kvalita
cena
brzy syn zrušil maják (naštěstí se dá dokoupit)
Bruder ...sice dražší, ale vydrží
Super kára, pevné plasty akorát ten policajt se špatně vydává je tam na těsno...