Recenze Brouci v hlavě: Jak se zbavit vtíravých myšlenek - Sally M. Winston, Martin N. Seif (2020, brožovaná)

Nejste tím, co se vám honí hlavou. V této knize vám dva experti na zvládání úzkostí nabízejí dovednosti založené na kognitivně behaviorální terapii, které vám pomohou odpoutat se od rušivých myšlenek, překonat zahanbení, které s sebou takové myšlenky nesou, a snížit vaši úzkost. Pokud vás trápí brouci v hlavě neboli rušivé, vtíravé myšlenky, můžete mít obavy z toho, co tyto myšlenky…

Registrovaný uživatel19. listopadu 2021

Vynikající knížka psána skutečnými odborníky na danou problematiku, zároveň s inovativními názory a doporučeními. Dle mého zatím nejlepší publikace na knižním trhu, která byla o tomto tématu zpracována - kupříkladu proto, že je psána pro běžného čtenáře-laika, nejen odborníka, jsou zde překonány několikeré stereotypní postupy v léčbě, a vše je podáno velmi srozumitelně, a přesto/právě proto vysoce funkčně. Jednoznačně doporučuji.

Registrovaný uživatel19. září 2021

Kniha mi od objednávky( v půli srpna) stále nedorazila

Registrovaný uživatel26. dubna 2021

Správne a zrozumitelne opísané problémy s návodom na ich riešeniee.

Som mimoriadne spokojný s týmto produktom i dodávateľom.

Registrovaný uživatel24. března 2021

Hodně lidí kniha nadchla, já jsem z ní přečetla asi jednu třetinu. Hodně omáčky, autoři se vyjadřují tak, jako by většina lidí měla negativní, agresivní a morbidní myšlenky. Vybrala jsem jen to, co bylo pro mě přínosné.

Registrovaný uživatel22. února 2021

Doporučuji všem co mají OCD knihu přečíst. Skvěle napsána, .