Recenze Broil King Royal 320

Venkovní plynový gril s mřížkou 38 x 58 cm, třemi nezávislými hořáky a kolečky pro snadný převoz. Gril je stabilní a spolehlivě dodá dost výkonu i pro větší grilování a několik jídel najednou. Royal 320 je nejsnadnější cesta k výkonnému grilu značky Broil King. Proti ostatním grilům v našem obchodě je nejmenší a nejjednodušší, důležité součásti, jako je mřížka, hořáky nebo flavorizér, jsou…
Porovnat ceny 13 990 Kč

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Broil King Royal 320 je gril s vynikajícím zpracováním a odolnými materiály, který zajišťuje rychlé a rovnoměrné grilování. Uživatelé oceňují jeho velikost a výkon, i když některé doplňky jako boční stolky a druhé patro mají slabší konstrukci. Pro ty, kdo hledají kvalitní gril pro rodinné i společenské využití, je tento model dobrou volbou.

• Litinové rošty pro rovnoměrné rozložení tepla
  • Kvalitní zpracování a odolné materiály
  • Rychlé nahřátí a efektivní grilování
  • Velikost vhodná pro rodinu i posezení s přáteli
  • Dobře drží teplotu při grilování
  • Plastové boční stolky působí méně odolně
  • Nízké uchycení na Rotisserie
  • Druhé patro grilu je fórové
  • Chybí obal pro ochranu grilu

Registrovaný uživatel10. června 2021

Použité materiály (nerez,hlinik, dvojité plechy) Vše funguje na100%. Vyrobeno v Kanadě a ne v Polsku nebo Číně

Neshledal jsem.

Radši připlatím za kvalitní gril. Měl jsem před tím jiný, který jsem musel vrátit protože vše bylo jen ze slabého plechu a hořáky zhasínaly.

Registrovaný uživatel13. května 2021

Rychlé rozpálený,10kg lahev

Plastové boční stolky, dost fórové druhé patro.

Registrovaný uživatel12. května 2021

Skladný Velikost tak akorát Skvěle zpracovaný Litinové rošty paráda

Zatím sem nenašla

Ideální gril i pro náročnější uživatele. Skvělé a rychle dodání. Skládání jednoduché a rychle... Materiály, ze kterých je gril jsou nad očekávání... Top kvalita. Doporučuji

Registrovaný uživatel2. května 2021

Zpracování grilu, dobře drží teplotu

Nízké uchycení na Rotisserie.

Registrovaný uživatel12. ledna 2021

Zakoupen jako dárek k narozeninám, od té doby několikrát vyzkoušeno, funguje perfektně, manžel je nadšený. Gril je velikostí tak akorát, pro rodinu i na posezení s přáteli parádní, grilování je rychlé, naloženému masu stačí z každé strany 5 až 8 minut a je hotovo, takže se dá připravit v pohodě více porcí. Je to náš první plynový gril, zatím jsem používali buď na dřevo, nebo elektrické, tento ale zdaleka předčil naše očekávání. Připravované maso je vynikající a šťavnaté, žádné vysušené kousky jako z předchozích grilů. Do grilu se pohodlně uloží 10 kg plynová bomba, což byl pro nás jeden ze zásadních parametrů, proč jsme vybrali tuto značku. Za tuto cenu je u konkurence k mání gril pouze se dvěma hořáky, tento má 3, což je super pro regulaci teploty při grilování.

Škoda, že není k výrobku také obal.

S grilem jsme velmi spojeni a každému, kdo o něm přemýšlí, ho doporučujeme:)

Registrovaný uživatel4. srpna 2020

litinové rošty celohliníkové tělo 3 hořáky rychle nahřátý

Vyzkoušel jsem párky, klobásy, hamburgery i hovězí a nemá to chybu. V dané cenové kategorii, je to vyšší třída a větší by se mi stejně na balkón nevešel. Naprostá spokojenost.

norsko471. července 2020

kvalitní provedení,litinové rošty,grilování jedna velká radost