Výrobek je podvod, vůbec se nedá použít k účelům, pro které byl vyroben, možná na menší travičku, na hustší porost ne. Celkově velmi nekvalitní, zcela vyhozené peníze.

BRIXON Aku křovinořez je vhodný pro lehčí vyžínání a menší plochy, kde oceníte jeho lehkost a snadnou manipulaci. Pro náročnější práci nebo větší plochy však nemá dostatečnou výdrž baterie a sílu řezu. Plastové nože se rychle opotřebovávají, což omezuje jeho dlouhodobé využití.
Dobré ovládání i montáž
Více méně hračka, ale to jsem tušil.-)))))
Dobrý nákup
lehký
účinný
vysoké otáčky
tichý
splnil očekávaní
lišta se brzy opotřebí
lehký,
Je jen opravdu na menší plochu a nízkou trávu
Lehký, snadno ovladatelný.
Výdrž baterie
Je poměrně tichý a velmi dobře se s ním seká trávník všude tam kam sekačka nedosáhne kolem obrubníků.
Na videu jsem viděla s ním upravovat i keře, ale na to je asi není dost silný.
Na menší zahrádku jako mám já je to skvělý pomocník. S nákupem jsem velice spokojená. Doporučuji.
návod na montáž
Lehky. Vse ok
Ještě jsem nevyzkoušel
je lehký
malá výdrž baterie
malý výkon - zastavuje se
lehký
slabá síla řezu
Jeste jsem Aku krovinorez nepouzila.
lehký, snadno ovladatelný
baterie dlouho nevydrží, nemají indikaci nabití.
cena odpovídá
vhodné pro ženu
lehký, dobrá manipulace
nemohu plně posoudit kvalitu, nevyzkoušel jsem všechny možnosti
Jsem velmi spojená s výrobkem a hlavně, dobře se mi s ním pracuje.
Hračka na nic
Levný,lehký,výkonný a variabilní,Jsem s ním spokojen !!!
nevím žádné