Recenze BRIXON 61659 aku kultivátor + náhradní baterie

Kultivátor je vybaven akumulátorovým pohonem, který zajišťuje tichý a efektivní provoz bez produkce emisí. Hmotnost stroje umožňuje snadnou manipulaci a uskladnění, přičemž jeho konstrukce je navržena pro vyvážené rozložení hmotnosti při práci. Výkon motoru je přizpůsoben hloubkovému kultivování a provzdušňování půdy na zahradě či menších polích. Palivová nádrž zde nahrazena akumulátorem, který…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 13 recenzí pomocí Seznam AI

BRIXON 61659 aku kultivátor je podle recenzí výkonný a ovladatelný nástroj vhodný pro práci v různých typech půdy. Zákazníci oceňují náhradní baterii v balení, která zvyšuje praktičnost. Jeden z recenzentů však upozornil na problém s nabíječkou od konkrétního obchodu, což je potřeba zvážit při nákupu.

• Dobrý výkon při kultivaci
  • Snadná ovladatelnost
  • Dostačující výdrž baterie
  • Silný motor pro práci v tvrdší půdě
  • Náhradní baterie v balení
  • Zákazník obdržel poškozenou nabíječku od konkrétního obchodu
  • Pro některé úkony by mohl být motor silnější

moslerovas4. června 2026

Super produkt, splnil mé očekávání

petinohanzal3. června 2026

Jede dobře i ve tvrdší půdě jako oprava trávníku. Plazivé rostliny krásný namotá, odpadá starost s klečením v hlíně. Ještě nevím jak dlouho vydrží baterie tak snad to bude v pořádku, ocenil bych trošku silnější.

Dobrý funkční stroj.

jirilouny26. května 2026

Kultivátor bez nabíječky je k nepotřebě. Obchod Bexo.cz přibalil poškozenou nabíječku.

Na nabíječce byl vidět neodborný zásah, nefungovala. Po reklamaci jsem dostal zcela jiný typ nabíječky, který nemohl fungovat.

Nespoléhal jsem dál na obchod Bexo.cz a samotnou nabíječku jsem objednal jinde. Stálo mě to sice 300 Kč navíc, ale když jde o dárek, není čas na posílání tam-zpět. Nakonec tedy kultivátor funguje, především na kypré, obdělávané půdě. Pro pravidelné prokypřování postačuje.

Pavel26. května 2026

Zatím jsem kultivátor nevysoušel, ale viděl jsem to u souseda.

tom25. května 2026

Splnil mé očekávání.

Ivuše24. května 2026

kultivátor je dost silný, dobře se s ním pracuje a je skvělé, že jsou k němu náhradní baterie a nabíječka. Jsem moc ráda, že ho máme a dost často využíváme......

vyslouzil23. května 2026

Ovladatelnost, výkon, výdrž. Jsem příjemně překvapen.

straton.jarka19. května 2026

zatím jsem používala asi tak hodinu (dorazil včera) a můžu jenom chválit.Jednoduchá obsluha

zatloukalz17. května 2026

Vše dle očekáváni OK.

Registrovaný uživatel17. května 2026

Super pomocník

vavrova16. května 2026

výkonný

pade114. května 2026

Zatím málo odzkoušen, ale vypadá dobře a dělá co má.

Dobrý produkt

dagmar.sch13. května 2026

co jsem od něj čekal, to splnil. Dobry