Kvalita + dobrá cena

Kvalita + dobrá cena
Dobře stravitelné
Naším psům moc chutnají
slozeni
Koupila jsem ho proto, že hodně pracuji s jezevčíkem a na normálním krmení byl hubený. Tohle je pro psy v zátěži. Je chutné a splnilo účel.
psovi velmi chutná
poměr cena - výkon
pejskovi chutnají
Vydatnější granule ve stejném množství
Chutnají
Dobře stravitelné
Lepší zažívání
Nás Pyrenejský Horský pes špatně jí a je hodně vybíravý. Přešli jsme tedy plně na Brit a kvůli tomu, že máme problém do něj dostat pokaždé správnou dávku, zkusili jsme tyto granule. Psovi, jako jedny z mála, chutnají, upravilo se mu zažívání, takže nemá problém sníst i něco jiného než granule, a v pohodě si udržuje svou váhu.
Pro nás nutný vysoký obsah bílkovin a tuků a nepřítomnost alergenního kuřecího.
Dva sportovně vedení ohaři na těchto granulích prospívají, co více dodat? Stačí zisk zlaté medaile na ME v canicrossu a jedno 10. a jedno 5. místo z MS? ;-)
Pes je miluje, má nádherný kožich a pevné malé bobky.
Zatím nejlepší granule, skvělé složení za rozumnou cenu.
Máme ozkoušeno. Psovi chutná.
zkoušíme poprvé. zatím pejskovi chutnají.
Rychlé vyřízení.
Doporučuji tyto granule - pes prospívá, je aktivní
Dlouhodobá spokojenost, malý odpad a vysoká chutnost pro psy. Prospívají, srst je lesklá.
granule jsou menší takže se vejdou do krmítka
nemá po nich zácpu ani průjem
očividně jsou chutné :-)
doporučuji, kupujeme často.
Vysoce kvalitní granule za solidní cenu.
Pejskovi chutná.
Pes pěkně prospívá, granule mu chutnají
Psovi chutnají
Pes dostal šílený průjem, někdy z něj šla pouze voda. Okořenil to zvracením. Původně jsme mysleli, že se nakazil něčím, co oblízal venku. Dostal EnteroZoo gel a dietu. Když se za jeden den srovnal, a vrátili jsme mu granule, byl v tom po jedné porci zpět, čili původ problému byl určitě v granulích.
Pro některé psy je takto mastné a "fresh" krmivo regulérní otrava.
nekvalitni krmivo
Nadymani, vodnata stolice