Vláček a vláčkodráha Recenze Brio Železniční přejezd magnetický

Recenze Brio Železniční přejezd magnetický

Závory, které se samy spustí, pokud projíždí vlak, nebo pokud zmáčknete tlačítko. Zvednout je musíte ručně. Obsahuje magnety. Tradiční švédský výrobce nejen dřevěných hraček, u nás snad nejvíce známých dřevěných vláčkodráh, jejich příslušenství od různých typů kolejnic přes železniční stavby až po lokomotivy a vagónky.

Registrovaný uživatel18. března 2022

Hezké provedení

Závora se zavírá až poté co mašinka projede. Což znamená, že pokud je na přejezdu auto, veme ho s sebou do kolejí.

Registrovaný uživatel30. září 2021

vnouček je nadmíru spokojen

Registrovaný uživatel7. ledna 2021

Byl to dárek od Ježíška pro mého syna (4 roky ) , který si přejezd velice přál. Vybrala jsem právě tento výrobek proto, že se mi zdál , pevný a stabilní a že ho to moje dítě nerozbije, jen ho vezme do ruky, jako se tomu stalo u jiného přejezdu, který již závory bohužel nemá. Syn si s vláčkodráhou hraje téměř denně. Pro děti určitě zábavný doplněk k dřevěné vláčkodráze.

Úplně si nejsem jistá kvalitou výrobku, neboť občas závory nespadnou když kolem projede vláček. zřejmě na daném vláčku není dost silný magnet ???

Registrovaný uživatel5. listopadu 2020

Vnouček je spokojeny