Recenze Braun Silk-expert Pro 5 PL5117 IPL

Epilátor s životností 400 000 světelných záblesků a senzorem odstínu pokožky s UV ochranou. Braun Silk-expert Pro 5 PL5117 IPL disponuje 10 stupni intenzity záblesků a třemi režimy, které se přizpůsobí vašemu typu pokožky. 400 000 záblesků.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 25 recenzí pomocí Seznam AI

Braun Silk-expert Pro 5 PL5117 IPL podle recenzí účinně snižuje růst chloupků a nabízí jednoduché ovládání. Výsledky se projevují individuálně, ale většina uživatelů zaznamenala výrazné zlepšení. Pro optimální účinek je potřeba počítat s trpělivostí a pravidelným používáním, přičemž některé uživatele může obtěžovat přehřívání nebo záblesky.

• Rychlé a viditelné snížení růstu chloupků
  • Jednoduchá a bezbolestná manipulace
  • Skladné provedení a hezké zpracování
  • Funkční senzor pro přizpůsobení odstínu pokožky
  • Rychlý režim pro plynulé ošetření
  • U některých uživatelů pomalejší nástup účinku
  • Přehřívání při vysokých teplotách
  • Nepříjemné záblesky pro oči
  • Obtížnější manipulace kvůli šňůře
  • U některých variant širší rukojeť

Registrovaný uživatel29. září 2022

Už po dvou použití cítím ze mi pomalu přestávají růst chloupky .

Registrovaný uživatel27. září 2022

Jedním slovem funguje. Jsem moc spokojená, doporučuji.

Registrovaný uživatel31. srpna 2022

Jednoduché ovládání, po prvním použití je znát zpomalení růstu chloupků a některé nerostou již vůbec.

Registrovaný uživatel19. srpna 2022

Po 4. ošetření vidím vysledky

Na mou ruku je trochu širší - jsem menšího vzrůstu

Za mě super koupě

Registrovaný uživatel10. srpna 2022

Proti jiným výrazně nízká cena . Jednoduchá a rychlá depilace , výsledek potěší . Měla jsem philips luminex ,ale po třech letech jsem ho musela vyhodit -nešel opravit ..

Záblesky jsou pro oči až nepříjemné , ideální by byly ochranné brýle .

Použila jsem zatím pouze jednou , ale s výsledkem jsem spokojená . Určitě doporučuji.

Denisa Kováčová12. července 2022

lehké ovladani

používala jsem pravidelně každý týden přes 3 mesice a žádné účinky, dostala jsem jako darek, takze reklamace bohužel nejde v tomto případě, což mě velice mrzi, za takovou cenu bohužel žádný výsledek, NEDOPORUČUJI

sice super ovládání, mam k tomu i nástavec na preciznejsi epilaci, ale naprosto k nicemu:( přístroj na odstranění chloupků na obliceji je jako jediny z celého baleni fajn, jinak bohužel nemohu přidat kladnou recenzi:( před tydnem jsem dala epilatoru druhou sanci tak uvidim, ale absolutne tomu neverim

Registrovaný uživatel19. června 2022

Je napajany do siete - nema sa na nom aka bateria vybiť Úžasný je ten senzor, ktorý sám zmeria odtieň pokožky - u konkurencie to tak nie je a keď sa pomýlite, spálite sa. Páči sa mi, že je tam rýchly mód - záblesk po záblesku. Používam ho rok a pod pazuchami mám tak 10 chĺpkov - tam boli najtmavšie. Na nohách mám tak 1/3 , možno aj menej, bikini line - ako holé kruhy v obilí :-D ja ho vrelo odporúčam!

Prehreje sa keď je von teplo .

Registrovaný uživatel13. června 2022

Rychlé vyřízení objednávky a s IPL jsem maximálně spokojená

Registrovaný uživatel18. května 2022

Mám ho chvíli, ještě nemůžu hodnotit. Ale dobře se drží.

Registrovaný uživatel8. května 2022

Zatím krátká doba, nelze hodnotit výsledky, jinak dle mých představ.

Registrovaný uživatel3. března 2022

Odpovídá nabídce. Skvělá manipulace. Od prvního vyzkoušení jsem použila za 14 dní (produkt mám zatím 1 měsíc). Velká spokojenost. Určitě doporučuji.

Registrovaný uživatel15. února 2022

Cena, počet záblesků ( životnost )

Trochu obtížnější manipulace kvůli šnůře

Celkově spokojenost. Účinek je viditelný po pár ošetřeních, chlupy jsou tenčí, světlejší a je jich o hodně méně, kdo ale očekává 100% účinnost bude zklamán.

Registrovaný uživatel9. února 2022

Skladný, dvě hlavice v balení

Nečekejte zázraky v odstranění chloupků. Ale asi je to individuální

Registrovaný uživatel25. ledna 2022

Už po druhé aplikaci šel vidět úbytek chloupků a pomalejší růst. Zatím jsem velice spokojena.

Rychle se zahřívá, ale to se dalo čekat. Při špatném oholení pocítíte mírné štípnutí. A nesmí se použít na tetování. špatná volba tetování na lýtku. :-)

Spokojenost, měla jsem si IPL pořídit už dávno.

Registrovaný uživatel20. ledna 2022

Epilace funguje

Registrovaný uživatel24. října 2021

Epilátor opravdu funguje. Po měsíci veliký úbytek chloupků na obličeji a nohou. Trošku menší v tříslech a pod paží. Aplikace je bez bolestná.

Registrovaný uživatel15. července 2021

Lehký,snadné použití, laser funkční,vyplati se pro ty ,co nechteji chodit do kosmetického salonu ;-) ani na to nemají čas. Laser nebolí, nepáli,a mou světlou pokožku neposkozuje .

Dlouhá doba než světlo zabere , musíte být trpělivý, mám teprv 3 měsíce a zatím nic moc ,ale je fakt ze chloupky pomalu ,ale jiste ubyvaji.Dle návodu počkat do půl roku a pak trada :-) doufam ze uz to pujde bez holeni .

Doporučuji, ale chce to mít trpělivost.

Registrovaný uživatel1. června 2021

Jednoduchá obsluha.

S výrobkem jsem spokojená. Můžu doporučit.

Registrovaný uživatel4. května 2021

zatím vše ok, používáno ale teprve 5 týdnů, na finální názor je ještě brzy

Registrovaný uživatel25. února 2021

Poměr cena/kvalita mi přijde adekvátní vzhledem k ostatním produktům dostupným na trhu. Zatím jsem použila 3x vždy po týdnu, a rozdíl je opravdu vidět, zvlášť na nohou. Těším se na dobré výsledky po používání v oblasti podpaží, tam zatím nejsou výsledky tak markantní, tak doufám, že to ještě přijde. Použití je opravdu jednoduché a bezbolestné - občas to maličko štípne, pokud není oblast perfektně oholená.

Zatím nevidím požadovaný výsledek v oblasti podpaží, ale zatím jsem použila pouze 3x vždy po týdnu.

Celkově můžu jedině doporučit, pokud má člověk opravdu vhodný typ pokožky a chloupků. Jsem zvědavá na dlouhodobé výsledky, ty zatím nemohu posoudit.