Bohaté příslušenství.
Nedaří se rozebrat příslušenství na pyré.
Zatím spokojenost.

Bohaté příslušenství.
Nedaří se rozebrat příslušenství na pyré.
Zatím spokojenost.
Parádní, hodně nástavců, velký výkon, jsem moc spokojena
Neustále zapínání zámku
Určitě za to stojí
Vynikající pomocník do kuchyně.
Super, nejlepší co jsem kdy měla. Velmi usnadní práci v kuchyni.
Hodně funkcí
Mixer Braun jsem si vybrala hlavně pro výrobu ořechových past. Je velice výkonný a skvělý, oceňuji nejen mixování a sekáček, ale i strouhače a kostičkovač, velké množství zeleniny je najemno nakrouháno během malé chvíle, až je to neuvěřitelné. Jsem z něho nadšená.
Jedinou věc bych u mixéru zrušila, a to zámek na ovladači, který je třeba neustále vypínat.
Doporučuji přístroj všem, kteří ještě váhají, byl by to výborný dárek pro hospodyňky pod stromeček.
Praktický, všestranný. Použití min.1xtýdně.
V rámci tyčových mixéru asi to nej, komplexní příslušenství, předchozí Braun vydržel velmi dlouho takže jsme ani jinou značku neřešili
Opravdu tichý rychlí jsem spokojena doporučuji všem
Mám ani ne týden. Až čas prověří kvalitu. Na krabici výrobku německé zn. Braun je uvedeno Made in Romania a distributorem je italská De'Longhi ( De'Longhi Praga s.r.o.). Doufám, že si německý Braun kvalitu v Rumunsku řádně hlídá. Koupeno dne 16.9.2021 přes e-shop Electro World v akčních dnech "Braun mínus 20%" za 3999 Kč, nyní je cena opět 4999Kč. Vyzvednuto rychle druhý den 17.6:2021 na prodejně.
Zatím jsem žádné nenašel.
Shrnu až za pár let používání :o)
Vykonny a fajn ze funguje aj ako kuchynsky robot. Je to nieco medzi mixeroma robotom
Nema az taky vykon ako kucynsky robot
Spust sa musi drzat s jednou rukou