Recenze Braun MultiMix 3 HM 3135WH

Ruční tyčový mixér Braun MultiMix 3 HM 3135 disponuje 500W motorem s 5 rychlostmi a Turbem. Zároveň funguje i jako šlehač nebo sekáček a umožňuje snadnou výměnu příslušenství. Klíčové vlastnosti - Výkonný 500W motor - 5 rychlostí + Turbo - SmartMix technologie - EasyClean design - 3 v 1 ruční šlehač, mixér a sekáček - Snadná výměna příslušenství Multifunkční ruční šlehací mixér Braun…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Braun MultiMix 3 HM 3135WH je spolehlivý a cenově dostupný mixér, který dobře zvládá běžné kuchyňské úkony. Vyniká v drcení a šlehání, ale má omezený výkon při zpracovávání hutných těst. Uživatelé oceňují kompatibilitu příslušenství a dlouhou životnost, i když jeho konstrukce vyžaduje více místa.

• Dobře zvládá drcení oříšků, pečiva i máku
  • Snadno vyšlehá sníh z bílků dotuha
  • Kompatibilita příslušenství s předchozími modely
  • Dlouhá životnost
  • Výhodná cena
  • Motor umístěný vpředu způsobuje při delším používání únavu ruky
  • Slabý výkon při zpracovávání kynutých těst
  • Zabírá místo v kuchyni kvůli neskladným dílům

hanasiplakova8. března 2024

měla jsem již dříve tuto značku a bez poruchy vydržel 28 let

Registrovaný uživatel8. ledna 2024

Vlastnila jsem tuto značku i dlouhé roky před tím,proto jsem Braun chtěla znovu.

Registrovaný uživatel11. dubna 2023

Již jsem ho jednou měl a vydržel poměrně dlouho.

Registrovaný uživatel11. prosince 2022

Všechno funguje tak jak má.

Registrovaný uživatel4. listopadu 2022

Výborný výrobek, mile mě překvapil.

Cenově příznivý výrobek, doporučuji

Registrovaný uživatel10. srpna 2022

Měla jsem předchozí model a vše je stejně fungující, nic jsem se nemusela učit používat, a navíc příslušenství pasuje i do nového modelu super

Registrovaný uživatel28. června 2022

Příslušenství

Registrovaný uživatel27. prosince 2021

Za výhodnou cenu pomocník do kuchyně s mnoha funkcemi rozdrtí oříšky i pečivo na strouhanku nebo mák vpohode zvládne sníh z bílků dotuha

Motor ve předu mi nepřipadá až tak praktický přece jenom po chvíli bolí ruka kynutá těsta moc nezvládá je na to slabý počítejte i s tím že zabere místo v kuchyni díly se nedají do sebe skladat

Na základní práce v kuchyni super pokud jste kuchařka jako já co občas upeče nějakou buchtu potřebuje něco nadrtit tak je tenhle přístroj skvělý