Přípravek na podporu paměti a spánku Recenze BrainMax Sleep Faster lesní ovoce

Recenze BrainMax Sleep Faster lesní ovoce

Sleep Faster je komplex navržený pro podporu hlubokého spánku a rychlejšího usínání. Obsahuje přírodní látky a byliny, které vzájemně podporují své působení a zajistí hluboký a klidný odpočinek. Je vhodný pro všechny, kteří se potýkají s akutním či chronickým stresem nebo pro ty, které trápí dlouhé usínání, probouzení v průběhu noci a špatný spánek. Probouzejte se odpočatí a plní energie.

adela.andres29911. ledna 2026

Kvalitnější spánek, měla jsem problém s usnutím poté, co jsem se v noci probudila a už neusnula. S tímto kouzelným práškem už usnu. V cizím prostředí jsem nespala vůbec....a s tímto produktem spím alespoň lehkým spánkem.... Celkově je spánek konzistnější.

anneinez5. ledna 2026

Opravdu funguje, dobre po něm usínám a snáz zaspím noční probuzení.

Mohl by být trosku méně sladký.

zuzana.hlouskova11. června 2025

Opravdu funguje, mám obrovské problémy s usínáním a spaním celou noc a od první noci se sleep faster spím jako miminko!

chuť nic moc, ale dá se to, hůře se rozpouští, ale nijak to nevadí v užívání

skvělý produkt, určitě budu používat nadále!

krupova.hana16. května 2025

Funguje. Chut je lehká, sladká, přírodní. Neni tolik intenzivni jako jine typy co ksme od brainmax zkusili, za nas s muzem skvele.