Je to takové , jaké to má být
Koupit

Bradas TYRP120 kruhová podpěra rostlin je podle většiny recenzí funkční a esteticky vhodná pro podporu rostlin. Zatímco většina uživatelů je spokojena s její pevností a vzhledem, někteří zmiňují problémy s kvalitou materiálu a úchyty kruhů. Produkt je vhodný pro běžné použití, ale je třeba počítat s možnými drobnými nedostatky.
Je to takové , jaké to má být
Koupit
funguje to
Vynikající, splňuje na co je určena
Řeším nový úchyt kruhů u Bradas kruhová podpěra rostlin. První, které jsem loni objednala jsou úchyty plastové a drží, nikam nesjíždí. Nové mají sponku, což nebylo uvedeno při objednávce, na webu je stejný obrázek jako loni a v popisu též nic nového, tyto sjíždí! Dají se nějak zafixovat?, aby rostlina měla pevnou oporu? Též u dvou podpěr jsou kruhy v sobě, musela jsem uvolnit a opět sepnout nebo kruhy nesepnuté. Musela jsem kleštičkama sepnout. Kvalita zboží klesla a cena stoupla. Česká pošta je předražená, 309 Kč za balíček mi přijde hodně a navíc, přišla zpráva, že bude doručen. Žádné upřesnění času, tak od rána sedět u okna a vyhlížet Českou poštu! Děs a hrůza.
Je to dobrý
Teprve vyzkouším, věřím, že bude OK
Skvělá podpora pro rostliny. Drží větvičky tam, kde mají být a zároveň dovolují plazivce rozšiřovat se a růst.
Ještě nebyla možnost instalace na zahradě.
Čekám na jaro, ale těším se.
krásně složitelné se sousedou jsme využily,mám to na popínavé rostliny
levný výrobek
velmi křehký,nezvolili jsme dobře vzhledem k potřebě(podpora keře rybízu)
velmi dobré, bez výhrad
Přesně tohle jsem potřeboval, šikovný pomocník do zahrady!
Na květiny a papriky, skvělá věc!
Určitě si to kopím znovu!
Dobrý na podpěru okurek i rajčat
Vzhledné,tak uvidíme jak vydrží nápor když rostlina zesílí
Pěkná opěra na kytky.
Rozumná cena,kvalita.
S nákupem zboží i samotným výrobkem,jsem spokojená.
PEVNÉ A ESTETICKÉ!
Je to co jsem potřebovala na podporu kytky,která roste až pomalu do nebe
Ještě jsem podpěru nepoužila, až se oteplí.