Ošizeno
Myslím si, že tento produkt není kvalitní. Bez účinků. Po změně značky výsledky značně rozdílné směrem k lepšímu.

Ošizeno
Myslím, že tento produkt jako jediný mi skutečně pomohl při menopauze, především se omezil počet návalů.
účinný
Užívám 3 kapsle denně opakovaně. Super v menopauze. Není třeba hormonální přípravky.
pozitivně ovlivňuje bolestivé menstruace již po jednom kurzu (cca měsíc)
příjemná velikost kapsle
skvělý produkt
Po čtyřicítce se mi začal zkracovat cyklus až na 20 dní, drmek mi délku upravil.
Denní polykání čtyř velkých kapslí.
Drmek splnil me očekávání při MS.Upravil mi cyklus a pomohl mi i na můj zánět střeva.Mužů jej vřele doporučit.
zmirňuje projevy pms
velikost kapsle - nejsou moc velké
doporučuji při pms
Opravdu funguje.
Velmi jsem spokojená. Potlačuje projevy menopauzy. Doporučuji
doporucila mi to moje gynekolozka a muj problem se hodne zlepsil po te co sem brala tento vyrobek brala
urcite doporucuji, koupila bych si ho znovu
kupuji opakovaně, pomáhá při problémech menopauzy, stačí brát 1 kapsli denně
s tímto přípravkem skončily veškeré problémy menopauzy
Zatím nemohu objektivně posoudit,beru krátce.
Posoudim,po nějaké době užívání,.
Pomohl do 2dnů.
Drmek užívám zatím jen měsíc, ale funguje, jak má. Menstruace je slabá, tvá jen 4 dny a jsem bez akné. Pokud to takto půjde dál, budu maximálně spokojená.
mám odzkoušené, stejný účinek jako hormonální léky, nepříjemné příznaky menopauzy mizí během 14 dnů
doporučuji stejně postiženým ženám - menopauza
Efekt žádný,zhoršení akné.
Koupila jsem si na srovnání hormonálních hladin přírodní cestou, užívám teprve měsíc, takže si myslím, že je brzo soudit. Kapsle voní přírodně, jemně po bylinkách, užívají se 3-4 denně, takže je výhodnější koupit více balení najednou - 1 balení vyjde na měsíc.
Zvyšuje vitalitu. Nesnižuje sexualitu, velmi dobrý.
Nevyzkoušené než sem začala brát otěhotněla jsem
Rychlé dodání
Dobře se polykají
Nemůžu zatím hodnotit účinek, jelikož ten se objevuje až po dlouhodobém užívání
Průhledná lahvička-je vidět množství kapslí
Zatím jsem si žádné nevšimla