Bluetooth reproduktor Recenze BOSE Home Speaker 500

Recenze BOSE Home Speaker 500

BOSE Home Speaker 500 Black Bose Home Speaker 500 je naprosto výjimečný, jednoduchý a neuvěřitelně výkonný hudební systém. Tento reproduktor zaplní jakoukoliv místnost ohromujícím stereofonním zvukem, který můžete hlasově ovládat pomocí hlasového asistenta Amazon Alexa. Zažijte akustickou dokonalost ve špičkovém designu a ovládejte Home Speaker 500 pomocí hlasového ovládání. S vestavěným hlasovým…

Registrovaný uživatel11. listopadu 2019

Naprosto dokonalý zvuk, domácí kino asi půjde do popelnice. Možnost nastavení basy, výšky + - 100% - zbytečné. Je mě jasné, že cena nepůjde dolů, za kvalitu se platí, já jsem to vychytal za 10.600,-Kč. Do standartního pokoje mohu jen doporučit.

Škoda, že u nás zatím nefunguje Alexa ani Google asistent a jestli budou fungovat, to je ve hvězdách.

Je skoro nepochopitelné, jak z takového malého zařízení je možné dostat takový perfektní zvuk.