Recenze BOSCH Professional GAS 12-25 PL

Vysavač GAS 12-25 PL od značky Bosch Professional je vysoce výkonný vysavač pro suché a mokré vysávání. Dá se využít pro širokou škálu prací v dílně, skladu, garáži, na stavbě a mnoho dalšího. Jedná se o profesionální vysavač s technologií samočištění, která zajistí spolehlivé sání a sníží potřebu ručního čištění filtru. Pomocí HEPA filtru H 13 tento vysavač spolehlivě odfiltruje až 99,95 %…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 38 recenzí pomocí Seznam AI

BOSCH Professional GAS 12-25 PL je vysavač s výborným sacím výkonem a kvalitním zpracováním, který zvládá i náročnější úkoly. Uživatelé oceňují jeho praktické vlastnosti, ale upozorňují na nedostatky jako hlučnost, krátký kabel a chybějící regulaci výkonu. Pro běžné použití v dílně nebo domácnosti je vhodný, ale pro specifické potřeby je třeba zvážit tyto omezení.

• Silný sací výkon
  • Chybí regulace výkonu
  • Hlučný provoz
  • Tvrdá a nemotorná hadice
  • Krátký el. kabel
  • Volné spony a madlo se otevírá
  • Uložení zadních koleček je nestabilní

eva.machova10. května 2026

sací výkon, lehce jezdí, velká nádoba

krátká šňůra (ale věděli jsme dopředu délku, jen si myslím, že by mohla tak o dva metry být delší), v příslušenství bych ocenila nástavec se štětinami

ljarosek15. dubna 2026

Zatím nemůžu relevantně hodnotit mám jej krátce

petr.kokin17. března 2026

dlouho vydrží zpnutý

hlučný

Petr R.13. března 2026

výkonný vysavač pro garáž nebo sklepy

-napájecí kabel je hodně tvrdý, nepoddajný a nejde normálně smotat -vysavač nemá regulaci síly výkonu otočným kolečkem ani na hadici posuvným uzávěrem, jede pořád naplno -velké sáčky které nejsou součástí balení ale jdou koupit se nedají po nasunutí na ukončení plastové trubice uvnitř nádoby zajistit tak, aby nevypadla ( zkusím stahovací pásek z platů, snad to bude držet ) - dost hlučný, musím si dávat ochranná sluchátka

- vypadá to na dost výkonný vysavač do dílny apod., ale vadí zde nevyřešené uchycení pytle na prach v nádobě na výústek do nádoby aby držel, může lehce vypadnout tlakem vzduchu vyfukovaného do pytle - velice by pomohl regulace výkonu, tedy síly vzduchu při práci, někdy člověk potřebuje poloviční a tišší výkon což tady není

kozdon.michal23. října 2025

Výkonný a rozumnou cenu

Jura22. července 2025

Přiměřená velikost, praktický tvar s rovnou vrchní plochou

Chybí regulace výkonu

blekend8. června 2025

Pro mě vynikající. Ok

Za ty peníze ok

byzy6. dubna 2025

Vysavač jsem si pořídil jako pomocníka na hrubou stavbu, a jsem spokojen. Zvládá odsávání při drážkování v porfixu bez ucpávání nebo zanesení filtru. Není těžký a pojme hodně bordelu.

tervo20102. března 2025

Super vysavač! Máme ho v práci a téměř každý den se používá! Pro mojí potřebu doma bezva věc!!!

Chtěl jsem něco takového pořídit domů! Za mě super! A za velmi dobrou cenu!

Registrovaný uživatel21. srpna 2024

Kvalitní vysavač, velký výkon.

Registrovaný uživatel31. července 2024

Pro moje potřeby super, výborný sací výkon.

Calgon29. února 2024

velky tah tichy vnitrni plastove pytliky predfiltr pred HEPA

nema vesacek na kabel, tak kable trochu zavazi

Doporucuju, funguje skvele

mp.jince3. února 2024

Středně tahne,dlouhá hadice.

Volné spony a při uchopení za madlo se otevírá,

Myslím,že bude plnit svůj učel dobře.

Registrovaný uživatel17. ledna 2024

Uložení zadních koleček je kapitola sama o sobě... inženýři Bosch v Číně by se měli zamyslet.Kola se kvedlají jako kdyby ten vysavač zrovna dokončil etapu Dakaru.

Po "drobných"úpravách na podvozku je to použitelný kus. Chápu že v cenové relaci se nedá čekat žádný zázrak,ale myslím že označení Professional je dosti mimo :-)

Registrovaný uživatel25. října 2023

Výkonný, velká sběrná nádoba, lehce pojízdný.

dost hlučný

Registrovaný uživatel22. října 2023

Saje dobře i když je plný

Registrovaný uživatel24. srpna 2023

Výkon cena

Registrovaný uživatel6. června 2023

Sací výkon Rozměry (potřeboval jsem nízký vysavač) Předfiltr nepustí k hlavnímu filtru skoro nic

Potřeboval jsem nízký vysavač, který dokáže vzít velké množství hrubých nečistot. Možnost připojit na nářadí výhodou. Ačkoliv mám nějaké výhrady přímo k výrobci BOSCH, v tomto případě nemám s vysavačem žádný problém.

Registrovaný uživatel9. května 2023

teprve jsem ten vysavač koupil

Registrovaný uživatel14. ledna 2023

Malý výkonný.

Nelze zasunout hadici na vyfukovací otvor. Je tam jiná velikost pojistného ozubu.

Spíše zklamání.