Průmyslový vysavač Recenze BOSCH Professional GAS 12-25 PL

Recenze BOSCH Professional GAS 12-25 PL

Vysavač GAS 12-25 PL od značky Bosch Professional je vysoce výkonný vysavač pro suché a mokré vysávání. Dá se využít pro širokou škálu prací v dílně, skladu, garáži, na stavbě a mnoho dalšího. Jedná se o profesionální vysavač s technologií samočištění, která zajistí spolehlivé sání a sníží potřebu ručního čištění filtru. Pomocí HEPA filtru H 13 tento vysavač spolehlivě odfiltruje až 99,95 %…

kozdon.michal23. října 2025

Výkonný a rozumnou cenu

Jura22. července 2025

Přiměřená velikost, praktický tvar s rovnou vrchní plochou

Chybí regulace výkonu

blekend8. června 2025

Pro mě vynikající. Ok

Za ty peníze ok

byzy6. dubna 2025

Vysavač jsem si pořídil jako pomocníka na hrubou stavbu, a jsem spokojen. Zvládá odsávání při drážkování v porfixu bez ucpávání nebo zanesení filtru. Není těžký a pojme hodně bordelu.

tervo20102. března 2025

Super vysavač! Máme ho v práci a téměř každý den se používá! Pro mojí potřebu doma bezva věc!!!

Chtěl jsem něco takového pořídit domů! Za mě super! A za velmi dobrou cenu!

Registrovaný uživatel21. srpna 2024

Kvalitní vysavač, velký výkon.

Registrovaný uživatel31. července 2024

Pro moje potřeby super, výborný sací výkon.

Calgon29. února 2024

velky tah tichy vnitrni plastove pytliky predfiltr pred HEPA

nema vesacek na kabel, tak kable trochu zavazi

Doporucuju, funguje skvele

mp.jince3. února 2024

Středně tahne,dlouhá hadice.

Volné spony a při uchopení za madlo se otevírá,

Myslím,že bude plnit svůj učel dobře.

Registrovaný uživatel17. ledna 2024

Uložení zadních koleček je kapitola sama o sobě... inženýři Bosch v Číně by se měli zamyslet.Kola se kvedlají jako kdyby ten vysavač zrovna dokončil etapu Dakaru.

Po "drobných"úpravách na podvozku je to použitelný kus. Chápu že v cenové relaci se nedá čekat žádný zázrak,ale myslím že označení Professional je dosti mimo :-)

Registrovaný uživatel25. října 2023

Výkonný, velká sběrná nádoba, lehce pojízdný.

dost hlučný

Registrovaný uživatel22. října 2023

Saje dobře i když je plný

Registrovaný uživatel24. srpna 2023

Výkon cena

Registrovaný uživatel6. června 2023

Sací výkon Rozměry (potřeboval jsem nízký vysavač) Předfiltr nepustí k hlavnímu filtru skoro nic

Potřeboval jsem nízký vysavač, který dokáže vzít velké množství hrubých nečistot. Možnost připojit na nářadí výhodou. Ačkoliv mám nějaké výhrady přímo k výrobci BOSCH, v tomto případě nemám s vysavačem žádný problém.

Registrovaný uživatel9. května 2023

teprve jsem ten vysavač koupil

Registrovaný uživatel14. ledna 2023

Malý výkonný.

Nelze zasunout hadici na vyfukovací otvor. Je tam jiná velikost pojistného ozubu.

Spíše zklamání.

Registrovaný uživatel15. prosince 2022

Překvapil nás. Velice lehký a výkonný.

Registrovaný uživatel9. prosince 2022

výkon objem možnost připojení el. nářadí

nemá uložný prostor pro kabel a příslušenství předfiltr

Max spokojenost s výkonem. Výborně vysává jemný prach, suť do 1 - 1,5 cm. Hlučnost přijatelná. Uchycení hadice vyhovující. Kabel nutno smotávat a stáhnout páskou - pro použití v domácí dílně délka kabelu dostačující. Předfiltr a igelit nepoužitelný. Vysávání s sáčkem v poho a bez znečištění. Kolečka působí fórově, ale zatím drží. Praktický je rovný horní díl vysavače, jako odkládací plocha. Přiložená redukce nepasuje na Makitu.

Registrovaný uživatel25. září 2022

Dlouhá hadice Značka Dobře vymyšlený nasávací koš Kvalitní zpracování Zásuvka na vysavači

Výkon mi přijde podprůměrný Hadice je dost tvrdá a nemotorná Uvítal bych delší el. kabel, musím všude vozit prodlužku Automatický oklep filtru nefunguje Horší manipulace když člověk potřebuje vysavač tahat za sebou.

Kdybych věděl zápory, tak se asi podívám po jiné značce. Jako základní vysavač do dílny stačí.

Registrovaný uživatel14. září 2022

Silný sací výkon Redukce k odsávání Bosch nářadí, která navíc pasuje i na festool Super předfiltr Délka hadice Momentálně bezkonkureční super cena 4690,- !

Chybí mí koncovka s kartáčem nebo štetečkem například na vysávání auta, ale přikoupím zvlášť. Nemá držák na hadici, hadice se musí omotat kolem vysavače a vždycky někam prostrčit aby držela.