Varná deska Recenze Bosch PNP6B6B90

Recenze Bosch PNP6B6B90

Plynová varná deska Bosch PNP6B6B90 v elegantním provedení s černým tvrzeným sklem vyniká mimořádně jednoduchým a pohodlným ovládáním, které zvládne opravdu každý. Ovládací panel je uložen v přední části desky pro lepší přístup a pohodlnou manipulaci. Prostřednictvím 4 robustních ergonomických otočných knoflíků s integrovaným elektrickým zapalováním si plynule nastavíte intenzitu plamene v…

lenka_hudcova28. března 2024

ještě jsem toho moc na ní nenavařila, ale zatím ok.

Registrovaný uživatel17. června 2023

litinové rošty, atraktivní design, jednoduchá instalace, automatické zapalování, pojistka zhasnutí plamene, propan-butan trysky součástí

Registrovaný uživatel13. května 2023

Litinová mřížka. Na sporáku bych již jinou nechtěl.

Ovládací knoflíky působí značně levně, za mě si s tím u BOSCH-e mohli disignéři více pohrát.

Registrovaný uživatel11. ledna 2022

Zatím spokojenost,

Na mytí tedy nic moc,když vám vyteče tekutina teče to rychle z desky pryč(kdyby tam byla malá prohlubeň voda by se o to po obvodě zastavila).Asi je to zvyku.

Celkově jsme spokojeni.

Registrovaný uživatel1. prosince 2021

Hezký design,celoplošná litinová mřížka,knoflíky dobře přístupné zepředu a ne z boku...

Dobrá koupě...

Registrovaný uživatel25. září 2021

Vživotě jsem nebyl tolik spokojenej super obchod.