Značková kvalita

Baterie BOSCH PBA 1600A011T8 18 V 4,0 Ah je podle recenzí velmi spolehlivá a výkonná, s dlouhou výdrží při práci s různými nástroji. Její kompatibilita s více značkami nářadí a vysoká kapacita z ní činí univerzální volbu. Zákazníci oceňují kvalitu zpracování a jednoduchost použití, což z produktu dělá vhodnou investici pro náročné uživatele.
Značková kvalita
Cenově nejdostupnější (obvykle i v akci) značková alternativa z řady Power For All (P4A), srovnatelná výdrž s ostatními - mám i totéž s logem Husqvarna. Bosch má i indikaci úrovně nabití/vybití a přesto je výrazně levnější.
Zřejmě nejlepší značkový aftermarket pro spotřebiče systému P4A
Zatím nevyzkoušeno
kapacita, rozumná cena
kvalita za dobrou cenu
Dobrý výkon a hlavně kompabilita s více značkami Aku přístrojů.
Konečně se někdo zamyslet a jedna baterie je využita na více značek Aku nářadí.
Splňuje parametry dle technického listu
Zdá se, že hodně vydrží. Motorovkou jsem řezal hodinu a půlka baterky ještě zbývala.
Super cena
Kvalita BOSCH!
Delší výdrž
Dvojnásobná výdrž než 2 Ah
Mám zatím krádce, ale mám stejný typ s nižším výkonem a stále funguje dobře. Nyní mně vydrží pro práci o hodně déle :-)
Ještě sem nepouzil
dlouho vydrží
Protože jsem akumulátor potřebovala do páru k nové sekačce na trávu.
Nevím o nich nebo žádné nejsou.
Kvalitní zpracování, dlouhá vydrž baterie, rychlé nabití a variabilita s jinými značkami např. Gardena
Slušná výdrž.
Kapacita
Opravdu vydrží
Jsem velice spokojen. Vydrží při zalévání výce jak 1 hodinu.
Výdrž