Recenze BOSCH MFQ 4080 stříbrná

Recenze BOSCH MFQ 4080 stříbrná

Ruční šlehač Bosch MFQ4080 je vybavený 500W motorem, který je díky moderní technice silný, tichý a lehký. Ergonomický design a vysouvací mechanismus umožňují snadné sejmutí mixovací nohy a snadnou obsluhu. 5 rychlostních stupňů s odlišným počtem otáček a momentový a turbo stupeň se postarají o zpracování potravin.

Registrovaný uživatel19. prosince 2021

kvalitní výrobek

Registrovaný uživatel8. června 2021

Tichý.

Pomalý - v porovnání se starým levným šlehačem Eta (nikoli se současnou konkurencí).

Po důkladném výběru na základě recenzí jsme vybrali tento model. Věřím, že ve srovnání se současnými produkty na trhu nemá chybu. Dělá dojem kvalitního zpracování vč. příslušenství, papírocě silný motor, přesto relativně lehký a rozhodně tichý. My ale cílíme primárně na rychlou výrobu šlehačky a tím nás rozhodně neoslnil. Zkoušeli jsme to dvakrát a přístroj vrátili. Jsme zhýčkaní starými modely, které i se slabým, lehkým a hlučným motorem měly vyšší otáčky a ušlehaly prostě během chvíle. Mam dojem, že současné modely vesměs převodují jinak a počet otáček za minutu se nikde nedočtete. Tak teď konečně můžeme obcházet prodejny a testovat...

Registrovaný uživatel12. listopadu 2020

lehký, opravdu tichý (jen nízké rychlosti),

při nejrychlešm stupni šlehání hlučný a metličky zadrhávají (stalo se mi to po měsící užívání)

zkusím vyreklamovat závadu,

Registrovaný uživatel9. prosince 2018

dostala jsem jako dárek a nemůžu si stěžovat.. V provozu téměř pořád.. Ať už dělám bramborovou kaši, mixuji malé oběd, mixuji piškoty na vosí hnízda nebo ořechy do těsta.. prostě paráda..