Recenze BOSCH MFQ 4070 stříbrný

Ruční šlehač Bosch MFQ4070 je vybavený 500W motorem, který je díky moderní technice silný, tichý a lehký. Ergonomický design a vysouvací mechanismus umožňují snadné sejmutí mixovací nohy a snadnou obsluhu. 5 rychlostních stupňů s odlišným počtem otáček a momentový a turbo stupeň se postarají o zpracování potravin.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Ruční šlehač BOSCH MFQ 4070 stříbrný je podle recenzí výkonný a kvalitně zpracovaný pomocník do domácnosti. Vyniká tichým provozem, silným motorem a univerzálním použitím. Jedinou nevýhodou je nemožnost dokoupit náhradní motor, což omezuje dlouhodobou udržitelnost.

• Silný a výkonný motor
  • Dobře zpracovaný a kvalitní materiál
  • Tichý provoz
  • Snadno se udržuje
  • Vhodný pro rozmanité použití v kuchyni
  • Není možné dokoupit samostatně část s motorem

Juice123458. června 2026

Tichý, výkonný

Registrovaný uživatel5. května 2026

Tichý, výkonný.

manca.n5. února 2025

mám ráda značku Bosch

Registrovaný uživatel21. října 2024

výborně šlehá i mixuje, není hlučný, snadno se udržuje s nákupem jsem velmi spokojená

Už jsem jednou tento výrobek měla, po devíti letech se rozbil motor, koupili jsme nový. Všechno příslušenství máme nyní 2x, protože bohužel nelze zakoupit pouze část s motorem, to je jediný zápor :-).

Registrovaný uživatel16. září 2023

Nejlepší ruční šlehač co jsem kdy měla

Super pomocník do domácnosti.

Registrovaný uživatel12. května 2022

Mixér je standard jako každý jiný , ale velký nerezový nástavec používám místo kutru. Je silný a výkonný na rozsekání brambor a mletého .

Registrovaný uživatel5. března 2022

Lehký, dobře zpracovaný, silný - dobrý kup. Nezklamal

Divím se že už dávno jsem nekupoval ruční šlehače BOSCH.