Nabíječka autobaterie Recenze Bosch C1 12V 3,5A

Recenze Bosch C1 12V 3,5A

Špičková nabíječka autobaterií a motobaterií Bosch C1 je plně automatická nabíječka navržena pro nabíjení otevřených a celé řady uzavřených akumulátorů typu olovo-kyselina, které se používají u osobních vozidel, motocyklů a jiných vozidel, např. akumulátorů WET(s tekutým elektrolytem), GEL (gelovitým elektrolytem) nebo EFB (Enhanced Flooded Battery). Kapacita akumulátoru přitom dosahuje od 12 V…

Pavla.Metelkova21. června 2024

Nabíjí všechno. I baterie, které na jiných nabíječkách nešly nabít, jsou za chvilku nabité. Jsem nad míru spokojená. Děkuji.

Doporučuji všem. Mám zatím 100% úspěch i na starších bateriích tohoto typu, které již nebylo možné nabít.

Registrovaný uživatel14. ledna 2023

Splňuje to co jsem očekával. Je lehká a malá. Předpokládám, že je i bezpečná když je bez dozoru.

Registrovaný uživatel2. prosince 2022

Kvalitní nabíječka baterií.

Registrovaný uživatel5. března 2022

Spolehlivá nabíječka.

Udržovací napětí není impulzní. To by akumulátoru pomohlo. Jinak žádný zápor.

Registrovaný uživatel28. března 2021

Dokáže nabít i zcela vybitou baterii. Nabíječku používám často.Deset let staré baterie potřebují častější nabíjení. Je malá a dobře přenosná.

Pazout 7011. září 2020

V příručce je psáno,že po nabití se přepne na udržovací režim.Zde v parametrech je uvedeno,že není.