Pochoutka, pejsci si řádi pokřupkají.

Pochoutka, pejsci si řádi pokřupkají.
Jsou to pamlsky pro velké psy. Neodhadla jsem to, takže jsem koupila pro dva malé yorky - pamlsky se mohou nalámat, ale pak se drobí a není to ono. Ale pejskům to moc chutnalo, když jsem přeci jen pár úlomků nabídla. Pro velké psy naprosto super. Doporučuji.
Velké kusy, pouze pro velká psí plemena
Dobře se lamaji
Bezproblémové ztrávení i pro citlivé jedince jako je ten můj. Po jiných pamlscích má průjem nebo zvrací, u tohoto vše O.K.
Psům chutnají
Balení v papírové krabici je nepraktické,kbelicek by byl lepší.(nebo pytel na zip)
Velkým psům vyhovuje velikost a malým to lámu na půl,ale všem to chutná
Kvalitní pamlsek pro pejska s alergií. Objednala jsem proto větší balení. I našemu mlsounovi chutná a zabaví se kousáním.
Až to zbaští, objednám znovu.