výborný výkon, až se bojím chválit nebo to EU zatrhne a nechá nás slabšími stroji vysávat desetkrát déle (ekologie), skladnost včetně příslušenství, možná zbytečně, ale bytelný přívodní kabel, který by se o svých parametrech dal snad i zakopat do země, nicméně o přiměřené délce, vynikající pomocník pro kutila-zásuvka se zpožděným odtahem, dost příslušenství, velikost akorát na malou dílnu nebo garáž a proto i klidně použitelný doma - skutečně vysává, použitý materiál se zdá být dobrý - pokud někomu vadí na tyči trochu měkčí plast, dá se vyměnit za kovovou, ale považuji to za zbytečné - tlačit je prospěšnější jinde...
prý časté ucpávání filtru, nevím, jsem rád za lepší filtraci vzduchu a holt se vícekrát ohnu...když tím nebudu uklízet dvou hektarovou halu, tak to zas tak často nehrozí, nic jiného jsem dosud nenašel
Používám ho již několik týdnů v garáži, přístavku, kolárně a doma a i pergolu jsem tím uklidil a jelikož je to náš čtvrtý průmyslový vysavač (značkový), tak musím konstatovat, že tento je zatím ten nejlepší, nebojím se ho na výše uvedený rozsah doporučit.
P.S. nevím pro se mě na to ptá Electro World, když mi nebyli schopní tento produkt vůbec dodat (byť byl uveden jako skladem) - koupil jsem ho jinde, tam, kde si říkají "rychlart" :-)