Spacák Recenze BOLL Magma+ SF levý šedý 175 cm

Recenze BOLL Magma+ SF levý šedý 175 cm

Spací pytel Boll Magma+ SF určený pro osoby s výškou do 175 cm. Protože do této kategorie uživatelů spadají především ženy, jejichž vnímání komfortní teploty je odlišné, má spací pytel zesílenou izolaci v oblasti, kde tělo prochladnutím nejvíce trpí, tedy od kolen dolů. S limitní teplotou –6°C vás ochrání před chladem od jara do podzimu. Ke zachování maximálního tepelného komfortu přispívá…

Registrovaný uživatel13. ledna 2023

Ten pravý rozsah teplotního konfortu, cena, hmotnost, velikost, výrobek české firmy - to chci podporovat. Je přesně tak široký, jak potřebuji. Dobře se mi v něm spí i na boku s rukama před tělem a skrčenýma nohama.

Velikost po zabalení je sporná informace. Spacák je opravdu narván do malého obalu. Uvažuji, že si ušiju trošku větší.

Registrovaný uživatel14. října 2022

S tímto spacákem jsem nadmíru spokojená! Spala jsem v něm v 5-7 stupních, bylo mi krásně teplo (ze strachu ze zimy- jsem zimomřivá- jsem měla teda legíny a lehkou mikinu, ale asi bych to zvládla i v tričku). Zip ve tmě svítí, moc se nezasekává, vnitřek je opravdu příjemný, zesílená vrstva v oblasti nohou je výborná. Dá se krásně stáhnout na to, jak je "naducaný", je relativně lehký.

Vnitřní kapsa je vyrobená ze síťky, která docela škrábe po krajích a tak celkově. Škoda, že nebyla vyrobena ze stejné látky jako zbytek vnitřku.

Registrovaný uživatel27. září 2022

Teplý

Úzký a překáží kapsa, je nešikovně umístěná

Registrovaný uživatel24. září 2021

Příjemný měkký materiál, který připomíná bavlnu. Víc materiálu u nohou, potvrzuji, že je v něm opravdu krásně teplo. A dobrá cena. Měřím 175 cm, tak jsem si nebyla jistá, jestli je na mě dost dlouhý, ale je mi akorát.

Registrovaný uživatel22. srpna 2021

- dobrá hřejivost - hezký design - pěkné zpracování - výborně obepíná tělo, ale příliš neškrtí dobrý komfort

Registrovaný uživatel30. července 2021

Zpracování, komfort, cena

Registrovaný uživatel15. října 2020

Příjemný materiál, skvěle hřeje.

Registrovaný uživatel6. července 2019

kratší varianta pro ženy je v prostoru nohou více zateplena, velmi příjemná vnitřní látka spacáku