Spacák Recenze Boll Magma+ L basalt/black

Recenze Boll Magma+ L basalt/black

Spacák je vhodný pro všechny cestovatele, kteří by si rádi zpříjemnili pobyt a spánek v přírodě v jarním, letním nebo podzimním období. Objem a váha sbaleného spacáku jsou v ideálním poměru s použitým termoizolačním materiálem. Spacák je vyplněn hypoalergenním vláknem, svrchní vrstva je ušita z odolné a lehké textilie a vnitřek je z příjemné měkké a prodyšné tkaniny na omak podobné bavlně.…

Registrovaný uživatel25. července 2023

Dostatečně teplý i pro zmrzlé ženy, bylo mi v něm dokonce horko oceňuji tmavou vnější stranu

ten speciální "flanelový" vnitřek sice možná zvyšuje pocit tepla, ale neuvěřitelně se lepí na oblečení, takže otočit se uvnitř spacáku je nemožné, člověk se do toho během noci zamotává. Ale věděla jsem o tom předem, syn si na to u jiného modelu také stěžuje.

I přes to mínus za lepení se na tělo bych si spacák pořídila znova. Jsem hodně zmrzlá, přesto mi v něm je dostatečné teplo i při nižších teplotách. Při mých 175 cm je delší varianta rozhodně dobrou volbou.

Registrovaný uživatel8. listopadu 2022

pro délku

Registrovaný uživatel14. září 2022

Příjemný materiál kvalita provedení extrémně teplý, kde při 10 stupních venku jsem spal jen v trenkách a ráno se odkopaval vedrem

Není to zápor, ale dobře si zvolte teplotní limity. Pokud neplánujete spát ve spacáku v nižších teplotách pod 10 stupňů, asi bych volil s vyšším stupněm komfortní zóny, tento by pro vás mohl být zbytečně teplý.

Registrovaný uživatel5. března 2022

Koupeno na doporučení . Spokojenost kvalitní materiál OK

Registrovaný uživatel29. prosince 2021

Zakoupen jako dárek,ale stejný typ vyzkoušen a prověřen během mnoha let na cestách.

Poctivě udělaný spacák, příjemný materiál, hřejivý, barevně hezky vyladěný. Naprostá spokojenost.