Perfektní pro domácí uzeniny - přírodní vepřová střeva jsou vhodná ke konzumaci a jsou základní ingrediencí používanou při domácí výrobě klobás. Vysoká kvalita a bezpečnost - přírodní vepřová střeva znamenají vysokou kvalitu, která vám umožní vyrobit si vlastní klobásy a vyhnout se nezdravým potravinářským přísadám a konzervantům!
Výhodou je snadné použití - před použitím namočte střeva na…
Informace o Biowin Vepřová střeva na klobásy 28/30 mm 15 m
Popis
Perfektní pro domácí uzeniny - přírodní vepřová střeva jsou vhodná ke konzumaci a jsou základní ingrediencí používanou při domácí výrobě klobás. Vysoká kvalita a bezpečnost - přírodní vepřová střeva znamenají vysokou kvalitu, která vám umožní vyrobit si vlastní klobásy a vyhnout se nezdravým potravinářským přísadám a konzervantům!
Výhodou je snadné použití - před použitím namočte střeva na zhruba 20 minut ve vodě o teplotě 30 °C a poté opláchněte jejich vnitřek vlažnou vodou. Po tomto procesu je produkt připraven k plnění. Mají víceúčelové použití - střeva lze použít pro všechny druhy klobás a pro různé způsoby zpracování, například na tenké uzené, uzené, grilované, sušené a zrající klobásy.